hur man har ett friskt leende

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-17
Har du hört : " Le och världen ler med dig " Det är sant ! Jag har en anledning att le idag : Detta är min 100. artikel om eHow , och vad kan vara bättre än att främja en hälsosam vana , och ett leende ?

Vi vet alla att mat och dryck spelar en viktig roll i våra liv . Att ha en frisk mun , måste vi undvika söta drycker , sockrade tuggummi , och klibbigt godis från att skada våra tänder

Du behöver : .
Frukt och grönsaker
Choklad och nötter.


1 .
Det första man lägger märke till är våra tänder när vi ler . För att hålla tänderna hälsa , äta hårda frukter och grönsaker som äpplen och morötter . Dessa frukter och grönsaker fungerar som naturliga tand-skrubber , och faktiskt skrapa bort plack och skräp .
2 .
konsumera mejeriprodukter som mjölk , yoghurt och ost kan höja munnens pH- nivå , Vilket resulterar i neutralisera cavity-leder till surt .

Om du är laktosintoleranta , hitta ersättningsprodukter.
3 .
Ät mat som innehåller mycket C-vitamin sedan de främjar friskt tandkött genom att förebygga gingivit , vilket är det första tecknet på tandköttsinflammation . Bästa källorna för vitamin C är : kiwi , jordgubbar , paprika och citrusfrukter
4
Lägg choklad och nötter till din dagliga mellanmål . ! Dessa kan vara bra för dig eftersom båda innehåller oljor som minskar aktiviteten hos bakterier i munnen !
5 .
Nu , le med mig ! Jag är tacksam för alla mina eHow stödjande vänner , och jag är också tacksam för den eHow personal som ger mig denna lekplats att dela mitt skrivande ! Tack alla!

tips och varningar


 • Smileär smittsam , så gör det det oftare
 • gå till tandläkaren minst två gånger per år
 • Borsta tänderna minst två gånger per dag
 • Floss efter att du äta
 • Kontrollera med din tandläkare innan blekning tänderna !


 • Previous:nothing Next:nothing

  Relaterade artiklar


 • hur man har ett friskt leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com