om Dental Labs

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-04-22
Dental Labs är en förlängning av tandläkaren kontor . De skiljer sig i sin inställning till tandhälsa eftersom deras främsta kunder är tandläkare , och inte patienterna tandläkarna tjänar . Dental Labs oftast tillverkar dentala implantat , broar och proteser också en tandläkare order på en patient . Vanligtvis tekniker anställd vid Labs arbete från formarna och mätningar tandläkaren tar av patienten . Tandtekniska laboratorier är hårt reglerad , och konkurrensen är ganska hård när det gäller att komma in arbetsrelationer med tandläkare kontor .

Funktion

Dental Labs är avgörande för arbetet med tandläkare . Medan tandläkaren tar tand avtryck och gör formar av tänderna är det labbet som förvandlar dessa formar till varaktiga tandvård som sedan återvände till tandläkaren för montering i patientens mun .

Funktioner

Dental Labs under strikt inbördes utvärderingar och konkurrens har lett till inrättandet av ett frivilligt certifieringssystem process som skiljer tandtekniska laboratorier som utmärker sig i kvalitets -och infektionsbekämpning, samt i övergripande affärsmodeller från dem som misslyckas med att göra snittet. Nämnden för Certifiering i Dental Laboratory Technology ( en länk finns i avsnittet Resurser ) administrerar frivillig certifiering för dentala laboratorier som söker ett uppsving i sin verksamhet.

Fördelar

Tandläkare och deras patienter inte får Fundera på om tandtekniska laboratorium de väljer för proteser har fått CDL utmärkelsen eller inte, men med tanke på att certifierade tandtekniska laboratorier är kända för att ha en uppdaterad , funktionell utrustning , anställa handledare som själva är certifierade tandtekniker , och har en personal som är väl insatt i produkten och material säkerhet kan det vara kostnadseffektivt att byta till en sådan labb . Restorder , misstag vid beredningen av order och förorening av dentala implantat är nästan obefintlig .

Överväganden

Certified eller inte , Dental Labs är vanligtvis medlemmar i National Association of Dental Laboratories ( en länk finns i medel avsnitt) . Organisationen är det clearinghus för information och efterlevnad av statliga regler som styr tandvård . Dessutom är tekniska genombrott samt frågor material kommuniceras till alla medlem laboratorier när de blir kända för denna grupp .

Missuppfattningar

Det är en vanlig missuppfattning att Dental Labs är lite mer än backoffice stödja företag . Istället har varje stat en tand sammanslutning som Labs är vanligtvis medlemmar . Beroende på storlek och skattemässiga förhållanden i labb, de också aktivt rekrytera på jobbmässor när dentalt eller hälsa industri yrkesinriktade skolor är redo att uppgradera sina seniorer . Tandtekniker som arbetar i Dental Labs har en bra karriär Outlook i en miljö som ofta är i framkanten av muntliga restaurering teknik .

Previous:nothing Next:Vad kostar det för vuxna tandställning?

Relaterade artiklar


 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • bra endodontist
 • hur man har ett friskt leende
 • om Dental Labs
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com