om gratis tandkliniker

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-28
Om du behöver tandvård och inte har råd med kostnaden för vård , kan du få hjälp genom fria tandvårdskliniker i ditt område . Hundratals tandvårdskliniker i hela nationen ge munhygien , till en ringa eller ingen kostnad. En gemensam insats mellan de federala och statliga regeringen att ge samhällen gratis tandvård för att de behövande. Du kan få gratis tandvård . Om du inte gör detta kan du fortfarande få prisvärd vård från en behörig tandläkare

Funktion

Gratis tandvårdskliniker tjäna barn och andra delar av befolkningen som krävs enligt lag , till exempel äldre och funktionshindrade eller familjer med låga inkomster . Samhällsbaserade tandvårdskliniker erbjuda gratis tjänster och överkomliga omsorg till någon i samhället. För dem som inte kvalificerar sig för några kostnader vård , de betalar till anskaffningsvärde , vilket är ungefär en tiondel den ränta som privata tandläkare betalt för liknande tjänster .

Typer

Många av de fria tandvårdskliniker är av regeringen Sponsrade kliniker eller allaktivitetshus , medan andra kan tillhandahålla tjänster på tandläkare ligger i högskolor och universitet. Några av klinikerna tjänar endast ett segment av befolkningen , t. ex. för barn eller patienter med HIV.

Geografi

Varje stat måste tillhandahålla gratis tandvård för dem som kvalificerar , men vissa stater får mer stöd från privata bidrag eller statliga inkomstskatten att tjäna samhället . Stater med mer eftergymnasial utbildning i tandhälsa har fler kliniker finns att tjäna samhället när tandläkarstudenter behöver erfarenhet för att möta utbildningsbehov .

Tidsplan

Vissa kliniker bara tillhandahålla tjänster en månad per år , medan andra fungerar under hela året . Gratis tandvårdskliniker har en eftersläpning av patienter som väntar på vård , som privata tandläkare inte vill delta i tandvården för Medicaid patienter på grund av de låga ersättningsnivåer .

Överväganden

Federal lag kräver att varje stat som är obligatoriska förmåner för dem i vissa populationer, såsom barn och äldre , eller vuxna som lever under fattigdomsgränsen . Endast barn på Medicaid har en grundlig tandvård täckning , men vuxna på Medicaid kan bara ta emot akut tandvård .

Expert Insight

The American Dental Association (ADA ) fortsätter att uppmana kongressen att bibehålla den federala kravet på att omfatta tandvården för barn och medicinskt nödvändiga tjänster för vuxna , samtidigt som statliga medel och uppdatering formler för förändringarna av ekonomierna .

Potentiella

ADA fortsätter att betona att kongressen behovet av mer tillgång till tandvård för alla amerikaner genom att nå ut till delar av befolkningen som omfattas av fri tandvård , och förbättra finansieringsvillkor för dem som kvalificerar . Dessa mindre privilegierade inte är berättigade till finansiering , men medelinkomsttagare familjer behöver tillgänglig finansiering med acceptabel finansieringsvillkor.

Previous:nothing Next:Oral-B eltandborste

Relaterade artiklar


 • Oral-B eltandborste
 • om proteser
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • tandblekningsmedel & min bro
 • om Dental Labs
 • hur man har ett friskt leende
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • bra endodontist
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • om gratis tandkliniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com