om tandblekning produkt recensioner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-30
Det verkar som tänder vitare har blivit mer än modet nuförtiden , faktiskt förändras i nästan en nödvändighet. Detta har inlett ett angrepp av " nya och förbättrade " produkter, var och försöker pracka vara bättre än den förra . Det kan vara förvirrande att lista ut vilket blekmedel är det bästa för dig och dina tänder . Och som de flesta människor , du vända dig till recensioner för att fastställa effekten av en viss produkt . Det finns dock några saker du bör veta om dessa så kallade recensioner innan någonsin väljer en tänder blekmedel .

Identification

Vad gäller en översyn själv , vad du först vill göra är att titta igenom den hype . Merparten av produkterna på marknaden idag marknadsförs som det bästa alternativet för tandblekning , oavsett om de arbetar eller inte . En del av denna reklamkampanj kan recensioner och omdömen. Som konsument måste du urskilja huruvida en översyn eller ett omdöme av en produkt är bara hype maskeras som fakta eller de faktiska omständigheterna själva . Det kan vara förvirrande , men mycket viktigt att förstå dessa fakta , inte hype, innan någonsin väljer en tandblekning produkt .

Funktioner

För en " expertgrupp "för att vara giltigt måste en viss mängd information görs tillgängliga för läsaren . Först bör det ge underbyggda uppgifter och resultat från kliniska prövningar inte sponsrad av tillverkaren . Detta skulle inkludera demografisk information om deltagarna, färg betyget tänderna i början och slutet av studien , andelen människor som såg en mätbar förbättring , samt bevis för tandläkare och tandhygienister utför rättegången . Vid översyn bör också ge upphovsmannens namn , det kan verka som en obetydlig detalj , men om någon talar som en expert på området tandvård , du behöver veta namnet på den personen . Annars finns det egentligen inget värde i de uppgifter som en " expert " ger i sin recension .

Effekter

Förutom de redan nämnda information , bör en översyn även innehålla någon form av jämförande uppgifter mellan produkter . Detta inkluderar inte före och efter foto , bör detta vara en verklig jämförelse mellan whiteners . När ingen tar sig tid att jämföra en produkt till en annan finns det inget jämförelseindex set, och ett "bästa " produkt kan inte fastställas. Om du stöter på en produkt recension som inte innehåller några av denna information , bör den inte väga speciellt tungt i ditt beslut om en viss blekning produkt .

Typer

Den mest tillförlitliga tester hittar du är de för bland andra Drugstore. com eller Amazon. com . De får inte vara så flashig som en webbplats för tandblekning , men du får faktiskt åsikter direkt från människor som har provat produkterna och ett genomsnittligt resultat av dess effekt . Men det finns de platser där ute som ägnas åt just tandblekning som hävdar att ge dig opartisk information. Detta korrelerar med de två ovan nämnda avsnitten i att de flesta av dessa platser (om inte alla ) ger dig inga styrkta uppgifter och helt enkelt lista de bästa produkterna. De bör inte användas för att avgöra vilken produkt som ska användas.

Funktion

När du har separerat giltiga omdömen från dem som helt enkelt är hype , kommer du nu att kunna titta på den faktiska effekten av produkten . De flesta av effektiviteten hos en produkt kommer att korrelera med mängden väteperoxid i lösningen . Ju mer peroxid , desto mer kommer det att lyckas . Generellt hittar du de flesta har rätt cirka 10 procent . Den högre koncentrationer kommer att finnas i dessa produkter används av professionella . Du bör också titta för att se vilken färg , så att säga , bör dina tänder vara för att produkten ska faktiskt fungerar. Oftare än inte , kommer en produkt arbeta med gulnande tänder , inte grå , men det finns produkter som fungerar på båda .

Överväganden

Innan du köper en tandblekning tandkräm , bör du fundera på vad tandläkare har sagt om denna typ av produkt . Många människor är omedvetna om att tandblekning tandkrämer i huvudsak har en motsvarande effekt på tänderna som vanliga tandkrämer , vilket både fungerar på samma på blekning . Det finns ingen verklig fara med att använda en blekning tandkräm , gör fördelarna inte nödvändigtvis uppväger priset .

Expert Insight

För närvarande råder American Dental Association (ADA ) att den bästa metoden för blekning tänder är en din tandläkare rekommenderar att ett samråd en ganska enkel lösning för att hitta den topprankade produkt . Av alla blekning lösningarna på marknaden , är det bästa verkligen en professionell förfarande gjort av tandvårdspersonal . Detta inkluderar inte den störtflod av tandblekning affärer i dagens gallerior .

Previous:nothing Next:hur man bleka löständer

Relaterade artiklar


 • Oral-B eltandborste
 • hur man har ett friskt leende
 • hur man bleka löständer
 • om gratis tandkliniker
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • om proteser
 • om tandblekning produkt recensioner
 • bra endodontist
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com