tandblekningsmedel & min bro

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-04-23
Om du har en tandbro som inte matchar dina tänder , då mycket av kosmetiska punkt på bron är irrelevanta . När allt , du har bron inte bara så att du skulle ha användning av förlorade tänder igen , men också så att tillfälliga observatörer inte skulle inse att de saknades i första hand. Som ett resultat av detta , många människor väljer antingen inte att bleka tänderna så att deras broar kommer att fortsätta att matcha , eller de måste köpa helt nya broar . Lyckligtvis finns det andra alternativ.

Funktion

De flesta tandblekningsmedel bort helt enkelt den yttersta toppen av emaljen från tänderna , utsätta ren, vit emalj under dem . Detta kommer inte att fungera för broverk, som inte är riktiga tänder och kan inte ha emalj strippad från dem . Som ett resultat , om du har en bro och använder traditionella tandblekningsmedel kommer du förmodligen få väldigt blandade resultat .

Effekter

Det är inte bara tandblekningsmedel påverkar inte broar , men de kan faktiskt gunk upp din broverk också . Många av de band innehåller en goo eller klistra in som sitter på tänderna och lättar dem under en period av dagar eller veckor. Ordentlig borstning kommer att ta bort rester från din vanliga tänder , och det mesta löser sig ändå . Men om remsor eller deras innehåll fastna i ditt broverk , kan de hänga bara där för en tid och kan även orsaka infektioner .

Överväganden

Om du funderar på att ha dina tänder vit professionellt eller hemma , gör Se till att din tandläkare är medveten om att du är orolig för din bro . Beroende på var din bro , kanske det inte är särskilt uppenbart att bron är mörkare eller en annan färg från dina andra tänder . Dessutom kan tandläkaren har några rekommendationer för blekning bron på egen hand så att den matchar dina naturliga tänder.

Missuppfattningar

Många människor tror att när de har en bro , de är fast med hur det ser ut . Samtidigt som ersätter en bro kan vara dyrt , det är inte särskilt komplicerat , så det din bro orsakar du verkliga problem med förtroende eller som påverkar din arbetsinsats , till exempel, då kan det löna sig att få en ny som är bättre anpassat till tänderna . Innan du gör detta , men se till att du gör några ändringar i ditt riktiga tänder som du planerar så att du inte hamnar i samma båt igen .

Förebyggande /Lösning

Om du verkligen vill lätta tänderna , men är orolig att din bro inte kommer att matcha , du har flera enkla alternativ . Många människor tvätta deras munnar ut med väteperoxid som bleker tänder och broverk ungefär lika . Andra använder bakpulver och vatten att skrubba både naturliga och konstgjorda tänder och erfarenheter bra resultat . Innan du gör något av detta , dock kontrollera med din tandläkare se till att det inte finns någon anledning i din personliga munhälsa historia som skulle göra du behöver för att undvika dessa alternativ .

Varning

Om du har broverk , det viktigaste att göra är att ta hand om det . Låt aldrig någon som inte har professionellt utbildad behandla dina tänder-verkliga eller inte-på något sätt . Detta omfattar många " kiosk " whiteners som kan berätta för dig att deras produkt kommer att bleka alla dina tänder , men kan faktiskt allvarligt skada din mun som helhet .

Previous:nothing Next:om Dental Labs

Relaterade artiklar


 • hur man har ett friskt leende
 • tandblekningsmedel & min bro
 • om Dental Labs
 • bra endodontist
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com