Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-07
Tissue ympning i tandköttet innebär transplantation frisk tandköttet till områden i tandköttet som är sjuka eller vikande på grund av olika orsaker . Denna process kan spara dina tänder och tandkött , men det kommer inte skona din plånbok i processen . Se till att du är väl medveten om alla potentiella kostnaderna för förfarandet innan du gå vidare för att se till att den övergripande processen är så smärtfritt som möjligt för din budget och din mun

Funktion

Tissue ympning av tandköttet är avsett att reparera och stärka dina tänder och tandkött mot sjukdomar och infektioner. Genom att placera frisk vävnad i områden som tidigare antingen exponerade eller omfattas av sjuk vävnad är din tandläkare ökar i stort sett till storleken på ditt försvar mot dentala frågor som hålrum och karies . Detta kan göras för en enda tand eller flera tänder på en gång .

Betydelse

Eftersom munnen är ett så känsligt område , kan denna process vara mycket smärtsamt. Du kommer att behöva någon typ av smärtstillande efter din operation , även om du inte brukar använda sådana artiklar . Också, medan du kanske kan återgå i arbete på bara en dag eller två . Men om ditt jobb inte kommer att tillåta dig att ta mild relievers recept smärta , måste du planerar att ta mer dagar ledigt ifall du inte kan fungera normalt utan smärtstillande .

Typer

När du har vävnad ympning i tandköttet , kan du ha en eller flera behandlade tänder . Du kan också få ditt tandkött " formad " medan din vävnad ympning pågår . Detta är en kosmetisk åtgärd som innebär att förbättra ditt leende genom att ändra formen på tandköttet men det kan kopplas enkelt med vävnad ympning och kan även vara nödvändigt beroende på var av transplantaten . Om du inte har konturskapande gjort, då processen kan kosta allt från $ 600 till $ 1. 000 per tand . Om du inkluderar konturstyrning i din operation , då din kostnad per tand kommer att variera från $ 1200 till $ 3. 000 .

Effekter

Om du har allvarliga problem tuggummi och inte reparera dem , riskerar du att förlora några eller alla av dina tänder som och kronisk hålrum och problem förfall . Över tiden kommer din vävnad ympning troligen spara dig pengar , vilket gör det en god investering. Men om du inte har råd med eftervård som deltar i operationen , kan du hamna skada dig själv så mycket som hjälper .

Förebyggande /Lösning

Om din tandläkare har föreslagit vävnad ympning som en lösning men tror inte att det är brådskande , då överväga några andra alternativ till att stärka tandköttet . Går in för en extra städning varje år eller uppgradera din i-hemmet tandrengöring apparater skulle vara tillräckligt för att köra fast eller förhindra behovet av vävnad ympning för tandköttet . I det långa loppet , du mer förebyggande vård kan ta av dina tänder , desto mer pengar-och fysisk smärta . -Du kommer att rädda dig själv

Missuppfattningar

Många läkare närvarande vävnad ympning som kosmetiska alternativet , detta är en smärtsam och allvarlig operation. Om inte ditt tandkött orsaka dig stora förlägenhet eller din tandläkare anser att denna operation på allvar kommer att förbättra din munhälsa , tänka efter mycket noga innan man beslutar att ha vävnad ympning på tandköttet . Återhämtningen tid kan inte vara värt kosmetisk förbättring om du bara letar efter mindre ändringar i ditt leende .

Previous:nothing Next:och nackdelar med tänder implantat

Relaterade artiklar


 • tandblekningsmedel & min bro
 • och nackdelar med tänder implantat
 • om proteser
 • inte bakpulver fungerar bra som tänder blekmedel ?
 • hur man bleka löständer
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • historia : anestesiologi
 • hur man har ett friskt leende
 • om Dental Labs
 • Oral-B eltandborste
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com