hur fungerar protesen lim ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-05

pulver och pastor

polymerbaserade pastor-och pulver som senare förvandlas till pastor-expandera som de tar i vatten . Det smidig pasta överensstämmer med former i tandköttet och proteser . Den idealiska Resultatet är tätt som säkert obligationer proteser och tandkött som möjliggör normal tuggmotstånd-. tugga

det exakta innehållet i de flesta pasta inte helt lämnas på lådan . Många företag vakt kunskap om de viktigaste aktiva ingredienser och får i allmänhet tillstånd från Food and Drug Administration (FDA ) att göra så-beviljade FDA anser att ämnet säkert

Klistrar ger en tight passform det. tillåter tandproteser tillitsfullt bita i livsmedel , men de stora klagomål pasta är pasta själv . Den klibbiga , skitiga pasta blir rinnande vid tider och ger en obehaglig matupplevelse .

Pads och band

Pads och band fungerar som pulver och pastor i att allt arbete för att skapa en tätning mellan proteser och tandköttet . Men kuddar och band fungerar lite annorlunda än vanliga lim . Många tandproteser föredrar förformade lim till pasta och pulver sort eftersom remsorna inte springa eller goo .

Denture klisterremsor är belagda med ett vax för att hjälpa band i med dess innehåll . Fukt från munnen mättar remsan och skapar ett band jämförbar med pastor . Det finns ingen SENTIMENTAL känner eller pasta genomflöde längs tandköttet . Men det är vad man vinner i ren band band förlorade till förlust av makt i samband med pastor-they're helt enkelt erbjuda en säkrare passform .

borttagning

Denture lim är vattenlösliga till viss del . Över mättnad i kombination med en mild vaggande rörelse tillämpas på proteser orsakar molekyler som utgör limmet att separera och släppa obligationen . Men det är inte alltid så lätt . Många tandproteser hitta rengöringsmedel användbara i rengöring och borttagning av lim från tandproteser .

Med hjälp av en protes cleanser tillsammans med en mjuk borste hjälper till att ta bort klibbiga lim inte bara från dina proteser , men din mun och tandkött . De rengöringsmedel också dödar bakterier , förhindrar plack bygga upp , ta bort mat fragment och frigör dina proteser av fläckar .

Previous:nothing Next:historia : anestesiologi

Relaterade artiklar


 • inte bakpulver fungerar bra som tänder blekmedel ?
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • historia : anestesiologi
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • om gratis tandkliniker
 • om komplikationer efter tandimplantat
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • hur man har ett friskt leende
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • hur fungerar protesen lim ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com