hur man hittar en bra tandläkare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-05-25
I denna artikel kommer jag ge dig relevant och intressant info om dentala området från tandläkaren perspektiv . Så , låt oss gå . . . .
1 .
Hur hittar du en bra tandläkare ? Uppenbarligen en remiss från en familjemedlem eller vän är förmodligen det bästa sättet . Men om det inte är ett alternativ . . . här är några andra sätt :
Kontrollera internet och hemsidor kontrollera . Har hemsidan ser ut som tandläkarens har tänkt till det ? Har före och efter bilder av tandläkare arbete ?
Ring den lokala Dental Association , till exempel här i New Jersey , det är New Jersey Dental Association bas i New Brunswick .
Kolla listan från konsumenter Research Council of America . De plockar upp tandläkare med beloppet år i praktiken , fortlöpande utbildning och namn erkännande i samhället .
2 .
När du hittar en tandläkare kanske du vill besöka här är några saker att leta efter :
Hur den person som svarar i telefon behandla dig ? Är du bara en annan som ringer , eller är de lyssnar på dina frågor och svara på dina frågor? Har de det ge dig en rundtur i anläggningen ?
Har de erbjuder dig en chans att träffa tandläkaren innan någon behandling påbörjas ? Hur anläggningen ut? Är det rena, moderna och up- to- date? Om det är smutsigt med inredning från 1970-talet , är chansen att tandvård är föråldrad . Tekniken har förändrats så snabbt , du vill hitta ett kontor som är i framkanten .
3 .
När du träffar tandläkaren , gör han kan du prata och faktiskt lyssnar på dig ? Eller går han bara in i en monolog om vad du behöver , och vilka tjänster han vill utföra på dig ? Har han ta itu med ditt problem och behov ? En bra tandläkare kommer att ta tid att lära känna dig och lyssna på er.
Det är nog ett gott tecken om tandläkaren klänningar professionellt , och skapar ett gott första intryck .
Om han är stolt över sitt utseende , är chansen att han tar stolthet i sitt arbete .
Fråga tandläkaren om hans utbildning och erfarenhet. Har han hänga med fortlöpande utbildning ? Bara för att han har ett diplom på väggen , betyder det inte att han är aktuell på alla nya möjligheter som finns inom tandvården idag . Vissa saker du kan fråga om är: laser , limning , Invisalign , lumineers , implantat , blekning och alla restaureringar porslin . Vi går in i några av dessa saker vid ett senare tillfälle .

tips och varningar


 • När en behandlingsplan ges till dig , se till att du förstår din ekonomiska förpliktelser. Är de presenteras på ett tydligt för dig ?
 • Kom ihåg , du får vad du betalar för . Om du går till en tandläkare som vill tillbringa så lite som möjligt , är chansen att du får sämre service . Som allt annat i livet , innebär bättre kvalitet oftast mer bekostnad . Så du måste avgöra hur viktig din munhälsa är till dig . Vi kommer även att diskutera detta i ett framtida avsnitt. Hoppas några av dessa idéer hjälpa . . . .


 • Previous:nothing Next:hur man väljer protes implantat

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en bra tandläkare
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • göra tandborstar
 • tandblekningsmedel & min bro
 • om Dental Labs
 • och nackdelar med tänder implantat
 • hur man väljer protes implantat
 • hur du kan trösta munnen efter att få tandställning
 • hur man har ett friskt leende
 • Hur bra är Braun Oral elektrisk tandborste ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com