inte bakpulver fungerar bra som tänder blekmedel ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-01
Använda bakpulver att bleka tänderna är billig och lätt att göra hemma . De flesta tandläkare kommer att rekommendera patienterna att inte använda bakpulver på tänderna eftersom det kan ta bort det yttre lagret av tandemaljen .
En översyn av tand-blekning produkter som anges vissa förbättringar, men studien utvärderades inte bakpulver .

Identification

bakpulver har använts som en billig tandvård pulver sedan 1930-talet . Många kommersiella tandkrämer innehåller bikarbonat som en ingrediens .
borsta med bakpulver och väteperoxid kan även förbättra vithet av tänder , men det kommer att ta betydligt längre än att använda tand- remsor eller tandvård brickor med starkare blekning lösningar .

Betydelse

bakpulver är en sparsam sätt att långsamt och gradvis bleka tänderna .
Ett annat sätt att bleka tänderna är att använda dyrare kommersiell dentala remsor eller brickor slitna natten . De är fyllda med en lösning av väteperoxid och andra ingredienser till mer snabbt och kraftfullt bleka tänderna .
Vissa personer med känsliga tänder inte kunna använda dessa starkare kommersiella produkter och kanske kan använda bakpulver i deras ställe .

Fördelar

bakpulver kan hållas på plats under lång tid , och det är lätt köpas nästan överallt.
Tillämpa bakpulver till tänderna en gång i veckan kommer sannolikt att vara användbar i vitare tänder om du konsumerar en massa te, kaffe eller andra drycker eller livsmedel som färgar tänderna.

Varning

bakpulver kan slita bort den yttre tandemaljen och bör inte användas dagligen . Många kommersiella tandkräm kan innehålla bakpulver som ingrediens , med andra inslag för att minska sin slipande kvalitet .

Missuppfattningar

när du borstar tänderna med bakpulver kan göra din munkänsla " pipig ren ", är bakpulver inte avsedd att förebygga karies .
De flesta tandläkare kommer att rekommendera att använda en affärsmetod tandkräm att borsta tänderna efter varje måltid minst , tandtråd regelbundet och se en tandläkare för professionell vård .
inte enbart förlita sig på bakpulver för tandvård .

Previous:nothing Next:om tandblekning produkt recensioner

Relaterade artiklar


 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • hur man har ett friskt leende
 • om tandblekning produkt recensioner
 • Oral-B eltandborste
 • hur man bleka löständer
 • inte bakpulver fungerar bra som tänder blekmedel ?
 • om gratis tandkliniker
 • tandblekningsmedel & min bro
 • om Dental Labs
 • bra endodontist
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com