naturliga tandblekningsmedel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-21
Fler och fler människor tycks handla om färgen på deras tänder . Denna nyfunna medvetenhet har lett många människor att ta större hand om sina pärlvita tänder , men det har också lett till ankomsten av ett antal obskyra produkter och Mall för blekning av stationer som kan göra mer skada på dina tänder än bra . Om du letar efter en metod för att lysa upp ditt leende utan användning av kemikalier , kan du vara glad att veta att det finns några ganska effektivt sätt att naturligt bleka dina tänder , och de finns ( inte så överraskande ) i tandkräm gången .

Identification

En av de mest omfattande spridning produkter för naturligt vitare tänder finns i din livsmedelsbutik producera avsnitt : . jordgubbar . Även om det kan tyckas att trotsa logiken , särskilt i ljuset av alla de reklamfilmer som visar bär färgning en persons leende , fungerar äppelsyra finns inom en jordgubbe faktiskt som en naturlig blekning instrument . I huvudsak kan denna lilla bit av produkt buff bort fläckar från kaffe, vin eller nikotin , bland andra missfärgas agenter .

Funktion

Men en enkel känga av jordgubbar kan snabbt ta bort några fläckar från tänderna , du kan öka sin effektivitet genom att göra din egen " tandkräm . " I en liten skål , krossa en enda mogen jordgubbe i en gröt . Tillsätt 1 /2 tsk. bakpulver och blanda tills väl blandat. Jämna ut blandningen över dina tänder och låt den stå i ca 5 minuter . Borsta tänderna med en butik varumärken tandkräm och skölj . Dina tänder bör vara en vitare än tidigare . På grund av den typ av syra i jordgubb , bör du inte tillämpa denna blandning mer än en gång i veckan , eftersom det kan skada emaljen på dina tänder .

Potentiella

En alternativ metod som många människor svär vid är att använda en annan post finns i producera gången-den orange . Egentligen är det skalet av en apelsin som ofta används för att naturligt bleka tänderna , men du måste köpa hela frukten att använda denna teknik ( om inte , naturligtvis , du är ute på middag och det finns en skiva på din plattan som garnering ) . Vem visste någonsin restauranger har att erbjuda en " gratis " sätt att rengöra dina tänder för år ? Enkelt gnida insidan av skalet längs ytan på tänderna för att ge dem en snabb polish .

En annan teknik för naturligt vitare dina tänder är att göra en sorts blekning tvätta ur lite citronsaft och salt . Det kan låta som något man skulle dricka en kall , men det är påstådda att arbeta . I grunden är tvätta består av en 3-till-1 förhållande citron till salt ( 3 msk . citronsaft till 1 msk . salt ) . Sus den i munnen i ungefär en minut eller så , sedan borsta som du normalt skulle

Varning

Det är bäst att använda naturligt sura produkt-. som apelsiner , citroner och även jordgubbar-med måtta . Detta omfattar deras användning som naturliga tänder vitare agenter . Applicera inte något av de ovannämnda blandningar mer än en gång i veckan , eftersom detta kan skada emaljen på dina tänder . Naturligtvis innebär detta inte att du ska helt enkelt växla dem . Endast använda någon typ av naturlig blekmedel en gång i veckan eller mindre .

Expert Insight

En av de mest "naturliga " sätt att vitare dina tänder är att få dem professionellt rengjorda på din tandläkarmottagning. Ingenting att göra med att lägga ett blekmedel för tänderna , det enbart har att göra med noggrann rengöring . Många människor vittnar faktiskt vitare tänder när de lägger ett nytt besök varje år . Istället för att gå var 6 månader , kommer de att boka tid för varje 4 .

Previous:nothing Next:tandimplantat kostnader

Relaterade artiklar


 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • om tandblekning produkt recensioner
 • om proteser
 • Hur bra är Braun Oral elektrisk tandborste ?
 • hur man bleka löständer
 • hur att bleka tänderna naturligt
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • Kostnaden för ett guld tandkrona
 • om gratis tandkliniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com