tandimplantat kostnader

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-05-20
Tandimplantat är ett bra alternativ om du saknar ett stort antal tänder . Även falska tänder eller tandprotes kan lösa kosmetisk fråga , finns det ingenting som verkligen kan ersätta dina egna tänder när det gäller att tugga och bita om du inte får tandimplantat . Men tandimplantat har sina för- och nackdelar , så mycket säker på att du förstår konsekvenserna av att få en fullständig eller partiell in innan du förbinder sig att få tandimplantat

Funktion

Tandimplantat är löständer som ställs i käken med metall skruvar . De kan inte tas bort och fungerar precis som riktiga tänder , med skruvarna som ersättare i tänderna rötter . Tandimplantat är vanligen porslin , och bör anpassas så att skillnaden mellan implantat och dina naturliga tänder är inte självklart.

Betydelse

Tandimplantat pågå under mycket lång tid , förutsatt att operationen går enligt planerna . Som ett resultat av många kosmetiska och medicinska tandläkare tror att implantat är det bästa sättet att hantera ett stort antal saknade tänder eftersom de kräver lite underhåll när läkningsprocessen är över . Du måste dock förstå att det finns risker att få tandimplantat , och kostnaderna kan skjuta i höjden om det finns komplikationer .

Överväganden

När man överväger tandimplantat , kommer kostnaden att bli en viktig faktor . Tandimplantat kan kosta från $ 1200 till $ 3000 per styck om det går bra . Om ditt tandkött eller käken inte läker , kan du få betala mycket mer i extra kirurgisk kostnader för att reparera skadorna , och det är möjligt att du fortfarande inte har tandersättningar i slutet av denna prövning .

Tidsplan

Hela Tandimplantatet processen tar 3 till 6 månader , beroende på hur snabbt du läka från den första operationen . I början kommer du att ha en uppsättning av titanskruvar inopererade i käken . Var och en av dessa skruvar kommer att begränsas med ett tandimplantat . Efter området läker helt och hållet kommer implantat begränsas. Det är möjligt att Caps kommer att behöva ersättas i framtiden, men det är ganska osannolikt . Under läkningsprocessen kommer din mun vara extremt känslig , och smärta kan vara ganska svår .

Fördelar

Tandimplantat ge bästa möjliga ersättare till din naturliga tänder när det gäller att bita och tugga . De känner sig också naturligt när de äntligen läka , så kostnaderna för ditt ätande och tala förmåga är försumbar i det långa loppet . I själva verket är den enda stora kostnaden utanför de finanspolitiska kostnader relaterade till dentala implantat i tid för att läka .

Varning

När man förbereder för att få tandimplantat , se till att utvärdera din munhälsa och finansiella situationen mycket noggrant . Eftersom dentala implantat kirurgi är så invasiv , om du har andra tandhälsa problem , bör du få dem reparerade innan du försöker detta förfarande i syfte att minimera potentiella kostnaderna för mer omfattande kirurgi senare . Om du inte har råd till något att gå fel med din helande process , så har du förmodligen ska vänta tills du har några fler resurser innan de fick tandimplantat , eller du kan sluta med allvarliga orala hälsoproblem som aldrig kommer att försvinna.

Previous:nothing Next:hur att bleka tänderna naturligt

Relaterade artiklar


 • Vad innebär det att ha svullet tandkött ?
 • hur att bleka tänderna naturligt
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • tandimplantat kostnader
 • bra endodontist
 • vad gör partiella proteser kosta ?
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • justerbar nattvakt
 • om komplikationer efter tandimplantat
 • tandblekningsmedel & min bro
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com