Hur man köper den bästa elektriska tandborsten till bästa pris

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-16
En majoritet av tandproblem , såsom karies , karies, tandköttsinflammation och dålig andedräkt kan förebyggas genom enkla , hem munhygien . Tyvärr har de flesta av oss inte gör ett mycket bra jobb. Använda en elektrisk tandborste kan lindra många av de misstag vi gör när du borstar tänderna , från att tillämpa för mycket press , eller bara inte borsta tillräckligt länge. Här är några saker att titta efter för att få bästa elektrisk tandborste för dig själv och din familj
1 .
viktigaste att avgöra är om du vill ha en standard elektrisk tandborste en sonic elektrisk tandborste, såsom Sonicair . Borsten på en standard elektrisk tandborste pendlar cirka 7. 500 rpm , medan på en sonic tandborste det är runt 30. 000 rpm . Den viktigaste skillnaden är dock Sonic tandborsten gör att vätska runt tänderna att pendla också, orsakar en rengöring upp till 1:8 av en tum från borst, ger detta en sonic elektrisk tandborste för att rengöra mellan tänderna och under tandköttskanten . Kom ihåg dock att en sonic elektrisk tandborste är ganska dyra .
2 .
Efter beslut om vilken typ av elektrisk tandborste du behöver för att titta på funktioner . På den grundläggande nivån alla elektriska tandborstar har roterande , eller en annan typ av höghastighetståg borste rörelse , och det är allt du i princip behöver . Den extra " finesser " men kan hjälpa dig ordentlig borstning teknik . Den första funktionen är en timer , rekommenderar ADA ( American Dental Association ) en person borsta minst två minuter . Vissa elektriska tandborstar har inbyggd timer , antingen total tid på 2-3 minuter , eller en signal var 30 sekunder för att låta dig veta att gå till nästa kvadrant i munnen . Detta är en stor funktion att ha om du aldrig borsta tillräckligt länge.
3 .
Nästa funktion är en makt inställning. Detta är inte särskilt nödvändigt eftersom det uppenbart mest effektiva inställningen är på full effekt . De lägre inställningarna för när folk börjar använda en elektrisk tandborste och behöver vänja sig . Det är bra att ha om barn kommer att använda det eftersom de är mer känsliga för vibrationer i enheten .
4 .
annan sak att tänka på är att ha flera borste storlekar att välja mellan . Återigen , inte särskilt viktigt, men det är skönt att ha mindre borstar för barn eller för personer med tandställning.
5 .
Om fler än en person kommer att använda den elektriska tandborsten då med lätt identifierbara borsthuvuden är viktigt , se till att de är färgkodade eller på annat sätt lätt att identifiera .
6 .
Kontrollera att borsthuvuden är lätt utbytbara. De slits ut i 3 -6 månader och kommer att behöva bytas ut , se till att du kan beställa eller köpa nya enkelt .
7 .
en trevlig funktion att ha är ett tryck larm eller AVSTÄNGNINGSTID . Människor tenderar att borsta för hårt och detta bär emaljen rätt av dina tänder . Kontrollera att elektrisk tandborste du är intresserad av antingen stängs eller larmar om du för mycket tryck .
8 .
överväga storleken på basen . En större bas kan vara önskvärt om du behöver lagra många borsthuvuden på det . En mindre en kan vara bättre om utrymmet är begränsat eller om du kommer att använda elektrisk tandborste när du reser .
9 .
Och slutligen se till att elektrisk tandborste har en bra garanti och är från ett välkänt företag . Eftersom denna enhet är både elektroniska och mekaniska det kan bryta ner oväntat .


Previous:nothing Next:hur man förebygger peridental sjukdom

Relaterade artiklar


 • tandimplantat genomsnittlig kostnad
 • låg kostnad tandimplantat
 • naturliga tandblekningsmedel
 • hur man gör recept tand tvål
 • Vad innebär det att ha svullet tandkött ?
 • bra endodontist
 • hur har renare och vitare tänder och andedräkt
 • Hur man köper den bästa elektriska tandborsten till bästa pris
 • om komplikationer efter tandimplantat
 • göra tandborstar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com