att bota dålig andedräkt för gott

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-24
Nästan hela tiden dålig andedräkt orsakas av problem med munnen , magen eller näsan . Genom att ta itu med problemen i dessa områden på kroppen , kan du hjälpa till att bota dålig andedräkt. Här är hur du kan se till att du inte lider av någon otäck lukt och bota dålig andedräkt
1 .
Få en tand städning minst två gånger om året . Detta bidrar till att minimera mängden pest i munnen ner och hjälper till att minska mängden bakterier som lever på tandköttet . Att hålla dina tänder och tandkött i form och rena kommer att bidra till att minska din mun lukt och dålig andedräkt som du kan drabbas av .
2 .
Borsta tänderna minst två gånger om dagen. Borsta tänderna minskar mängden skräp som håller på att ruttna i munnen . Se till att borsta tänderna innan du somnar , eftersom det bidrar till att förhindra en hel nätter till ett värde av tid där bakterier avel i munnen .
3 .
Floss tänderna varje dag . Tandtråd hjälper till att ta bort skräp som fastnar mellan tänderna och håller munnen ren . En ren mun hjälper till att bota dålig andedräkt .
4 .
borsta tungan och hela munnen . När du borstar tänderna , se till att borsta tungan och på sidorna av munnen också . Pest och bakterier kan växa på tungan vilket i sin tur kan orsaka dålig andedräkt .
5 .
Använd ett munvatten som dödar bakterier . Detta är bara en tillfällig botemedel mot dålig andedräkt men hjälper till att hålla munnen ren .
6 .
Var uppmärksam på hur din mage känns . Magbesvär eller ens en tom mage kan orsaka dålig andedräkt . De spottar av syra i magen kan orsaka en person att ha dålig andedräkt. Om din mage är tom , se till att ha ett litet mellanmål för att ge magen en chans att lugna ner sig . Detta kommer att hjälpa dålig andedräkt att gå bort .
7 .
Chew antacida tabletter om du har ett viktigt datum eller möte och du vill bota din dålig andedräkt. De antacida kommer att hjälpa till att neutralisera magsyra och kommer att förbättra din dålig andedräkt.
8 .
Chew myntverk eller använda färska andetag spray när du har en nödsituation och behöver frisk andedräkt så snart som möjlig. Dessa kommer inte att bota dålig andedräkt men de hjälper till att maskera dålig andedräkt för en tillfällig tid .
9 .
Håll nasal passager klart . Postnasalt dropp ( slem från näsan ) kan hitta sin väg ner i matstrupen och gör att du har dålig andedräkt. Använd en avsvällande för att minska mängden slem kroppen producerar . Eller så kan du använda mentol för att rensa näsan . Leta efter hostmedicin och gnuggar som innehåller mentol för att rensa ut din näsgångarna .
10 .
Se till att du är frisk . Om tandläkaren säger att din mun är ren och frisk , men du fortsätter att ha dålig andedräkt ihärdigt , boka tid hos din läkare . Det kan finnas en liten chans att din dålig andedräkt orsakas av en underliggande sjukdom såsom en respiratorisk -tarmkanalen infektion eller diabetes .

tips och varningar


 • hålla munnen och näsan ren hela tiden är det bästa sättet att bota dålig andedräkt . Följ stegen ovan för att se till att din mun och näsa är rena hela tiden .
 • Titta på vad du äter så många livsmedel såsom vitlök och lök kan göra dålig andedräkt värre , men dessa livsmedel kommer inte att du ska få permanent dålig andedräkt.


 • Previous:nothing Next:om torra socket

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bota dålig andedräkt
 • tandimplantat kostnader
 • Fördelarna med guld tandfyllningar
 • Hur man köper bästa tandborsten desinfektionsmedel till bästa pris
 • och nackdelar med tänder implantat
 • tandköttsproblem huskurer
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • om proteser
 • mun vakter och hängslen
 • hur man väljer protes implantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com