hur man sparar på tandvård

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-21
Tandproblem tyckas trivialt när man betänker stora hälsoproblem som cancer eller hjärtinfarkt , men om det kommer till rotfyllning eller hängslen du plötsligt kommer att känna den enorma påfrestning som dessa " triviala " saker som kan leda till plånboken . En enda rotfyllning kan ställa dig tillbaka $ 1000 till $ 1500 . Också tid från arbetet . Så hur kan du minska dina kostnader tandläkare och spara din plånbok från onödiga dentala chocker ?
Först den billigaste och bästa alternativet
regelbunden tandborstning , tandtråd och städrutiner hålla tänderna friska och utan problem .
Second billigaste alternativet
regelbundna kontroller , rutinmässig tandvård och tandvård besök kan hjälpa till att upptäcka stora problem tidigt och förhindra att de uppkommer helt . Varje krona du spenderar på förebyggande vård sparar från $ 4 till $ 50 dollar i behandlingskostnader . Nu är inte att betydande besparingar .
Enligt tandvård experter och flera tandläkare rapporter industrin människor har missuppfattningen att tandläkare och tandvård är dyrt . Ja , kosmetisk tandvård , implantat , rotfyllning , broar och kronor är dyra men tandläkaren regelbundet och förebyggande hälsokontroller är inte dyrt . Om faktum dessa regelbundna tandläkarbesök kan spara massor av pengar i det långa loppet . Förebyggande tandvård är mycket billigare än att behandla tandsjukdomar . Men tänk dig att du skulle kunna spara ännu mer pengar på dessa så kallade " INTE expesive tandläkaren regelbundet " Det är en sådan sak . Jag har upplevt det och det kan du . När jag skrev upp på nätet år sedan kände de besparingar och de extra pengar i fickan bra . Man behöver inte leta efter ett andra jobb eller ett lån . . . med rätt täckning på överkomligt pris är nyckeln . Fördelar aktiv inom 2 timmar, vem gör det vid sådana rimliga priser

Du behöver : .
familjemedlemmar Namn
Datum för nyfödda.
Adress.
Betalning Typ .
Positiv attityd .


1.
Om tandvårdsförsäkringen är helt enkelt inte av en persons arbetsgivare erbjuds , eller om den anställde är egenföretagare , kan han eller hon vill starta sök efter prisvärd tandvård planer på nätet . Genom att utnyttja Internet kan människor enkelt jämföra kostnader och fördelar med hundratals olika tandläkare försäkringar .
2 .
andra steget är att få flera offerter , och sedan efter att ha jämfört de olika citat beslutet måste göras om vilket företag att registrera sig med och för vilka politiken. Att hitta rätt täckning till ett överkomligt pris är avgörande .
3 .
Steg 3 , Kontrollera att du har följande information. Antalet familjemedlemmar är försäkrade på planen , som ingår eller inte i ytterligare fördelar , exempelvis ortodontiska behandlingar och hur mycket flexibilitet med att välja en leverantör den försäkrade personen vill
konstaterad tandsjukdomar

Tips och varningar


 • Discount hälsa täckning blir allt mer populärt eftersom det ger oförsäkrade individer med ett sätt att få hälso- och sjukvård vid en betydande rabatt. Exempel i avsnittet Resurser .
 • När du letar efter en prisvärd tandvård , leta efter en plan som är medlem av National Association of Dental planer ( NADP ) , har ett bra val av dentala leverantörer i ditt område Och har ett kontaktnummer för kundservice . Dessutom la många tandvård planer erbjuda mervärdestjänster såsom rabatter på Vision Care , recept och kiropraktisk behandling .


 • Previous:nothing Next:hur du tandtråd din hängslen på under 2 minuter

  Relaterade artiklar


 • bra endodontist
 • låg profil nattvakter
 • om Sonicare laddare
 • Vad innebär det att ha svullet tandkött ?
 • om olika typer av utrustning som används av oral kirurger
 • om gratis tandkliniker
 • låg kostnad tandimplantat
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
 • vad gör partiella proteser ut ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com