hur man tar emot billig tandvård vid en ackrediterad tandläkarhögskolan

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-19
Tight om kontanter och i behov av en dyr tandvård förfarande ? Överväga att besöka en klinik på en lokal tandläkarhögskolan att få betydande rabatter på tandläkaren regelbundet och mer avancerade alternativ behandling . Tandläkarstudenter som tillhandahåller tjänster vid dessa kliniker är i sina sista år av utbildning och är under noggrann uppsikt och bistås av heltids-och deltidsanställda lärare och personal. Spara 50 % eller mer på din nästa tandläkare besök med hjälp av tips nedan för att hitta en tandvårdsklinik nära dig
1 .
Besök American Dental Association : s webbplats ( www. ada. org ) för att hitta en ackrediterad tandläkarhögskolan i USA . När du kommer till hemsidan , klicka på Tandvårdsskolor länken under Dental Professional avsnitt för att se ett statligt genom-state notering av amerikanska tandläkare utbildningsprogram. Vill söka efter en ackrediterad tandläkarhögskolan i Kanada , besök webbplatsen för kommissionens räkning om Dental Ackreditering of Canada ( www. cda-adc. ca/cdacweb/en /) .
2 .
När du har hittat en tand utbildningsprogram i ditt område , klicka på skolans webbadress och söka efter information om att bli en patient på institutionens tandvårdsklinik. De flesta program kommer att erbjuda tjänster inom allt från förebyggande tandvård till allmän tandvård och avancerade alternativ behandling . Gemensamma förfaranden som utförs på en tandvårdsklinik inbegripa rutinmässiga rengöringar och tentor , fyllningar , rotfyllning , och broverk .
3 .
Ring tandvårdsklinik att boka tid för ett första besök . Under ditt första besök , kommer du att genomgå normalt en screening-undersökning och diskutera dina behandlingsalternativ med en tand instruktör och en elev tandläkare . Om kliniken inte kan hänföra dig till en tandläkare student kommer programmet brukar hänvisa dig till en examen specialmottagning eller en fakultet praxis .
4 .
När du är antagen som patient Kommer en grundlig tandundersökning genomföras och du får information om din behandlingsplan och kostnader i samband med de föreslagna förfarandena . Om du har en dental försäkring plan , bör kliniken kunna arbeta i nära samarbete med dig och din tandvårdsförsäkringen företag för att garantera att du får den högsta tillåtna nytta . Vissa kliniker erbjuder också månatlig betalning planer med godkända kredit . Var noga med att fråga om detta alternativ är tillgängligt om du inte har råd att betala för dina tjänster i förskott .
5 .
Kom ihåg att ha tålamod och att behandla din student tandläkaren med största respekt under ditt besök . Känn dig fri att ställa frågor om din diagnos , rutiner och eventuella uppföljning instruktioner . Tänk på att tandläkarstudenter vanligtvis kommer att kräva ytterligare tid för att leverera vård och utföra sådana förfaranden .
6 .
Om du föredrar att få vård av en erfaren tandläkare men saknar tandvård försäkringsskydd , överväga köpa en rabatt dental plan för att rädda 10 % -60 % på de flesta tandvård . Rabatt tandvård planer kan kosta så lite som $ 80 per år . Kom ihåg att besöka en webbplats som dental plan Detective ( www. dentalplandetective. com ) , som gör att du kan jämföra rabatt tandvård planer sida vid sida .

tips och varningar


 • Special patientvård kliniker kan vara tillgängliga för barn och personer med komplicerade medicinska tillstånd


 • Previous:nothing Next:svänglås partiella proteser

  Relaterade artiklar


 • hur mycket kostar gingival ympning kosta ?
 • hur man uppskatta hur mycket hängslen kostnad
 • om tandblekning produkt recensioner
 • hur man fixar lösa proteser
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • hur du behåller tänderna
 • hur man hittar en bra tandläkare
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • hur du håller dina tänder vita
 • munskydd sova
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com