köper tandguld

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-06
Under årens lopp har tandguld blivit allt vanligare och tack vare många populära kändisar , fortsätter trenden . Kallas ofta " grillar "," grillz "eller " sniglar ", guldtänder har blivit det ideala sättet för många individer att uttrycka sin personliga stil . Men vad är tandguld och var och hur får man köpa den ? . Följ dessa tips för

Du behöver : .
mjuk mat
Gaffel.
Kniv.
Halm.
Practice .
Tålamod.

Historia

Fram till helt nyligen använt amerikanska tandläkare guld i första hand för att fylla hålrum och skapa kronor . På grund av dess varaktig karaktär , var guld anses vara en idealisk ämne för tandersättning . Efter mer naturliga metoder utvecklades ( amalgam och porslin ) , blev de mer vanligt förekommande . Men i vissa områden i världen , har guldtänder länge varit en typ av statussymbol , reserverade endast för de rika . På 1980-talet , men tog många amerikanska hiphopartister meddelande om utvecklingen och började idrottsliga " bling " i munnen .

Betydelse

De flesta som bär tandguld göra det eftersom de tror att det är attraktivt . Även om alla inte delar denna uppfattning, guldtänder , eftersom alla typer av smycken , låta användaren att visa upp sin känsla för stil och individualitet. Många andra människor ser det som tecken på rikedom och klä deras tandguld upp med juveler , som diamanter och rubiner .

Typer

I de flesta fall är guld tänder faktiskt inte implanteras i bärarens munnar , utan istället är löstagbara set ( ungefär som en hållare ) som enkelt kan avlägsnas vid behov . Vanligtvis när en person köper någon typ av tandguld , kommer han också få en gjutning kit , som används för att anpassa bärarens tänder eller tand för perfekt passform munnen .

Missuppfattningar

I motsats till vad många kanske tror , är verklig tandguld inte billigt . Faktum är äkta guld tänder-finns i 14kt , 18kt och 22kt-kan kosta så mycket som $ 200 per tand . Beroende på stil och ytterligare stenar som används i konstruktionen , kan det bli ännu dyrare-ett set om 10 guld tänder , till exempel, är normalt ca $ 2. 000. Lägg diamanter till dessa 10 och kostnaden nästan fördubblas .

Överväganden

När du gör ett beslut om var att köpa tandguld , är viktigast man ska göra kvalitet . Även om det finns många seriösa företag som säljer högkvalitativa tandguld , det finns flera andra där ute vars produkter är av låg , billig kvalitet . Dessutom är det viktigt att se till att företaget du köper tandguld från innefattar en anpassning kit , så att de passar din mun på rätt sätt. Se nedan webbplatser för inköp information .

Previous:nothing Next:tandimplantat genomsnittlig kostnad

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en elektrisk tandborste
 • bra endodontist
 • Kostnaden för ett guld tandkrona
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • munskydd sova
 • hur mycket kostar gingival ympning kosta ?
 • hur man bleka löständer
 • tandblekningsmedel & min bro
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com