naturliga dentala produkter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-08
Naturliga dentala produkter är en klok och hälsosamt alternativ till konventionella dentala produkter. I århundraden människor har använt naturliga produkter för att upprätthålla tandhälsa . Några av de ingredienser som används för hundratals år sedan fortfarande används i dag i naturliga dentala produkter. Naturliga produkter är oftast hälsosammare att använda och är bättre för miljön när de spolas ned i vasken

Historia

I århundraden har människor använt naturliga produkter för att hålla tänderna friska och minska karies . Den tidigaste naturlig tandkräm var gjort av salt , mynta , peppar och blommor . Under det romerska styret , ibland européer även användas urin att skölja sina tänder eftersom det hjälpte bleka dem och bli av med bakterier .

Kineserna har använt grönt te som en naturlig tand produkt i hundratals år , och moderna studier har visat förmåga grönt te för att effektivt minska karies . Många moderna dentala produkter finns nu som innehåller grönt te i sin tandkräm, munvatten och flosses .

Funktion

Naturliga dentala produkter innefattar naturliga ingredienser i sina formler för att eliminera plack , minska tandsten och minska förekomsten av tandhälsa frågor såsom karies , karies och tandköttsinflammation. Några naturliga dentala produkter också har förmågan att bleka tänderna för skönhet och hälsofördelar .

Typer

Den mest grundläggande typen av naturliga dentala produkten är tandkräm . Även naturlig tandkräm kan köpas i butiker som Whole Foods , flyghavre och även CVS , ingredienserna är budget- vänliga och lätta att kombinera hemma . De flesta naturliga tandkrämer består av en kombination av bakpulver , pepparmintolja , fluorid , glycerin och grönt te . Vissa innehåller även naturligt anti-bakteriella oljor som Neem eller tea tree olja för att eliminera bakterier .

En annan vanlig typ av fysisk dentala produkten är en skölja eller munvatten , som används efter borsta tänderna . Naturlig tandvård munvatten bestå av lika enkla ingredienser som vatten , väteperoxid , spearmint olja och glycerin .

Den slutliga vanligaste typen av naturlig dentala produkten tandtråd . Naturlig tandtråd ofta är tillverkade av naturliga fibrer och kan komma belagda i vax som behandlats med pepparmynta eller tea tree olja för att ytterligare förhindra lukt och bakterier . Naturliga tandtråd fungerar lika bra som vanliga tandtråd .

Fördelar

dentala fördelarna med att använda naturliga dentala produkter är likvärdiga med de kommersiella dentala produkter. De tar bort plack och arbeta för att förebygga tandsten på emaljen av tanden , liksom dödar cavity-bakterier och dålig andedräkt. Naturliga dentala produkter har också fördelar jämfört med vanliga dentala produkter. Naturliga produkter har vanligtvis många färre ohälsosamma kemikalier än vanliga dentala produkter. Även de flesta av ingredienserna i naturliga dentala produkter är biologiskt nedbrytbara. Eftersom tandkräm och munvatten hamnar i våra kroppar och får spolas ner i vasken ( hamna i vatten källor ) , att välja naturliga produkter är oundvikligen hälsosammare för människor och miljön .

Överväganden

I de flesta fall naturliga dentala produkter fungerar lika bra som vanliga dentala produkter. De kan också vara bättre för din hälsa på lång sikt , eftersom varje gång du använder tandkräm och munvatten du är intaget av vissa av produkten .
Men om du har en speciell klövsjuka eller oro , kan det vara bättre att gå med konventionella dentala produkter. Regelbundna dentala produkter ge konsumenterna ett större utbud av tandkräm och munvatten alternativ som är speciellt utformade för att attackera en viss tand problem . Många av dessa produkter har kemikalier eller föreningar sammansatt för att lösa en viss fråga , vilket gör dem överlägsna naturliga produkter.

Previous:nothing Next:Roto buckla elektrisk tandborste

Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta munnen efter att få tandställning
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • hur man hittar en bra tandläkare
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • naturliga tandblekningsmedel
 • hur mycket kostar gingival ympning kosta ?
 • om gratis tandkliniker
 • historia : anestesiologi
 • tandimplantat genomsnittlig kostnad
 • justerbar nattvakt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com