om Sonicare laddare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-03
De flesta Sonicare tandborstar komma med ett inbyggt batteri som användare kan ladda genom att placera tandborsten handtaget i en kompatibel laddare bas . Sonicare tandborstar kom inte fulladdat , och som kräver minst 24 timmar att ladda batterierna för första gången . Sonicare rekommenderar att placera tandborsten i laddaren efter varje användning , men när de väl har laddat Sonicare tandborste har tillräckligt med ström för användare att borsta tänderna två gånger om dagen i upp till två veckor . För att välja en Sonicare tandborste eller köpa en ersättare laddare , är det viktigt att förstå de olika typer av Sonicare laddare .

Typer

Sonicare tandborstar använda olika typer av laddare , beroende på modell . Den FlexCare R910 har en långvarig litiumjonbatteri , och kommer med en lyxig laddare som kan lagra extra borsthuvuden . Den FlexCare RS930 kommer med en UV-rengörare som har en deluxe laddare inbyggd , samt en kompakt laddare för resor . Sonicare friska vita modeller har även en lyxig laddare med borsthuvud lagring . Förskottet, Elite och Essence modeller har en kompakt laddare bas med en plats att linda sladden. Även om dessa baser liknar , de är inte kompatibla med varandra . Till skillnad från andra typer av Sonicare tandborstar , använder Sonicare Xtreme två AA -batterier . När batterierna som följer med tandborsten slits ut , kan användare byta ut dem med vanliga AA-batterier .

Funktioner

Alla Sonicare tandborstar med undantag för Xtreme kommer med en indikator som visar när handtaget behöver laddas . Den friska vita , Advance och Essence modellerna har en standard ladda indikator . När du placerar tandborsten handtaget i laddaren , med strömbrytaren framåt , kommer lampan på framsidan av tandborsten blinkar grönt . När tandborsten är fulladdat , så är ljuset stadigt grönt . När den behöver laddas igen , kommer det att blinka gult och får också börja pipa . Den FlexCare och Elite modellerna har en deluxe ladda indikatorn, som fungerar på samma sätt men har också inslag som visar hur mycket batteriet har laddats enligt nivån på det gröna ljuset .

Identifiering

För att välja rätt typ av laddare , är det viktigt att identifiera vilken typ av Sonicare tandborste . Alla laddare grunderna har modellnumret på undersidan . Att identifiera vilken typ av tandborste du har , kan du titta på formen på borsthuvudet eller rengöring knapparna läge den har . Advance tandborstar har bred rak hals , medan Elite och Essence borstar har smal hals som är böjda i vinkel . Du kan skilja på Elite och Essence borstar med antalet rengöring hastigheter de har . Om den har ett , det är Essence , och om den har två , det är Elite . Friska vita modellerna har en Clean White- läge , medan FlexCare modeller har extra alternativ, såsom GoCare och MaxCare .

Överväganden

Sonicare erbjuder ersättning laddare för senaste Elite och Advance-modellerna tandborste . Ersättning laddare är endast tillgängliga via Sonicare kundservice , eller via online auktionssajter såsom eBay . Kunder som vill använda sina Sonicare borsta när den slutar fungera bör ta bort batteriet först . Alla Sonicare modeller utom Xtreme innehåller en nickel kadmium batteri eller , i fråga om den FlexCare , ett litiumjonbatteri . Dessa batterier ska återvinnas eftersom de innehåller potentiellt farliga material . När batterierna har tagits bort , kan de inte bytas ut . Sonicare manualer , som är tillgängliga via hemsidan länkad nedan , har fullständig information om hur säkert bort batteriet från varje typ av Sonicare pensel .

Expert Insight

För att beställa en ersättare laddare för en Sonicare tandborste , ring Sonicare kundtjänst på 1-888-666-5765 . Har din Sonicare tandborste och laddare tillgänglig när du ringer , så att du får rätt modell av Sonicare laddare . Om din Sonicare är defekt eller behöver en ersättare laddare under de två första åren efter köpet, kan det ändå vara under garanti om du har kvittot som inköpsbevis . För information om hur en ersättare laddare under garantiperioden , ring Sonicare kundtjänst på 1-800-682-7664 .

Previous:nothing Next:historia tandblekning

Relaterade artiklar


 • mun vakter och hängslen
 • hur man ger upp på en läsk missbruk
 • munskydd sova
 • hur att bleka tänderna utan att spendera en förmögenhet
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • och nackdelar med tänder implantat
 • om komplikationer efter tandimplantat
 • historia : anestesiologi
 • hur påverkar tuggummi tandhälsan ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com