vad är bäst sonic tandborstar ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-10
Sonic tandborstar är elektriska tandborstar som har förmåga att utföra mer än 30. 000 penseldragen per minut . De är mycket effektiva och bekväma borstar för djuprengöring och borstning av tänderna som vanliga tandborstar kan bara få upp till ca 300 penseldragen per minut . Av den anledningen många människor börjar använda elektriska tandborstar, särskilt Sonic tandborstar . Här är lite information om de bästa Sonic tandborstarna du kan hitta

Fördelar

En av fördelarna med att använda Sonic tandborstar är det faktum att de är mycket mer effektiva på att rengöra tänderna än "vanliga " tandborstar . De kan utföra mer penseldrag än genomsnittet tandborstar , och även om de är dyrare i början, de hamnar är mer kostnadseffektiv eftersom du inte behöver köpa en helt ny pensel varje månad ( bara byte borste tips ) . De är också mycket mer lyhörd på städning tunga fläckar på tänderna som de från tobak och kaffe konsumtion .

Funktioner

Många Sonic tandborstar komma med spännande funktioner som Quadpacers och Smartimers ( som är tandborste timers ) och Förmågan att producera mer än 30. 000 penseldrag en minut ( många av dem 31. 000 ) . Den Waterpik Sensonic Sonic tandborste har super mjuk borst och avancerade plack-borttagning teknik metoder , samt ett ergonomiskt handtag och " ingen bra handgrepp . " Sonicare HX6932/10 Sonic tandborste tillåter två specialiserade , personlig borsta rutiner och även tre flexibla borstningslägen . Den levereras också med en Quadpacer timer , LED- lampor och bakteriefri UV-rengörare .

Funktion

Sonic tandborstar är högeffektiva plackborttagning eftersom tandborsten vibrationer överförs över till saliv och andra vätskor i munnen , som då producerar en effekt som inte är alltför annorlunda än en diskmaskin . Detta löser då plack i tänderna och har en sträcker sig långt bortom den för vanliga tandborsten .

Expert Insight

Royal Philips Electronics har sagt att oberoende forskning ( av nederländska organisationen Dentres ) har visat att många människor anser att Philips Sonicare Elite tandborste för att vara den bästa Sonic tandborste . Användare trodde att detta Sonic tandborste var utmärkt till att ta bort plack jämfört med andra välrenommerade tandborstar som Oral-B Sonic Complete .

Varning

Oavsett hur underbart ett Sonic tandborste verk, skall alla varnas för att den första några gånger för att borsta med en tandborste Sonic kan medföra en viss nervös , kittlig känslor . De kommer att börja att upphöra med mer du borstar med Sonic tandborste , och de är helt normalt och ingen orsak till oro . Du kan ställa din Sonic tandborste till en lägre hastighet för att undvika den första obehagliga känslor.

Previous:nothing Next:hur du skyddar dina tänder från slipning

Relaterade artiklar


 • hur man bleka löständer
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
 • Oral-B eltandborste
 • vad gör partiella proteser kosta ?
 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • bra endodontist
 • köper tandguld
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • hur man ska äta när man har tandställning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com