hur att bleka tänderna med vitling band

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-25
Kaffe. Te. Åldrande. Genetik. Det finns många orsaker till att din pärlvita tänder kan se grådaskig . Före tillkomsten av tandblekning remsor med lysande vita tänder innebar en resa till tandläkaren. Nu , med blekning strips och ett par minuter varje dag , på mindre än 2 veckor , kan dina tänder vara märkbart vitare . Tänder blekning strips är gjorda av tunna , flexibla plast med en gel lager av väteperoxid . Använda remsor på rätt sätt kommer inte bara att öka vitheten hos dina tänder , kommer det att undvika obehagliga biverkningar .

Du behöver :
blekning strips
. Timer.
Tandkräm för känsliga tänder (tillval) .


1 .
Öppna paket för den övre tänderna och ta bort vitare remsan . Ta bort den skyddande sköld från remsan 's gel sida och placera kanten av gelen sidan mot övre tänder . Justera det att undvika att få gelen på tandköttet och smidig remsan mot tänderna . Vik den överskjutande kanten bakom tänderna .
2 .
Öppna paket för den nedre tänderna , ta bort den skyddande sköld och placera remsan på nedre tänder . Justera och smidig remsan över kanten och bakom tänderna .
3 .
Ställ in timern för den tid som anges i anvisningarna på förpackningen. Det genomsnittliga beloppet är 15 minuter på morgonen och 15 minuter på kvällen . Om du har upplösning typ av blekning strips , finns det ingen anledning att ställa in en timer .
4 .
bort remsorna när timern slocknar . Spotta ut-Don't svälja-de återstående gelen . Borsta tänderna och skölj noggrant för att avlägsna de återstående väteperoxid .
5 .
Upprepa användningen av blekning strips enligt paketets anvisningar . Varje ruta kommer att innehålla den mängd som behövs för en komplett behandling , vilket kommer normalt mellan 7 till 14 dagar . Remsorna med högre koncentrationer av väteperoxid kommer att kräva färre dagar att använda . Om du har uppnått den nivå av vithet som du vill , kan du stoppa förr och rädda de återstående band för senare användning .

tips och varningar


 • Kontrollera med din tandläkare innan man tillåter barn att använda blekning strips .
 • Användningen av blekning strips kan orsaka irritation tuggummi eller tänder känslighet borstning och sköljning efter användning av band kommer att bidra till att minska risken för dessa biverkningar. Om tandköttet irritation kvarstår , minska den tid provbanorna på tänderna eller ändra hur ofta du använder antingen en gång om dagen eller varannan dag. Om du upplever ökad känslighet i tänderna , använda tandkräm för känsliga tänder . Om något av dessa problem att fortsätta , sluta använda den tandblekning band och meddela din tandläkare .


 • Previous:nothing Next:om överbett

  Relaterade artiklar


 • historia : anestesiologi
 • hur du ändrar ditt leende på ett snabbt och billigare sätt
 • hur lätt svullet tandkött när du har tandställning för tänderna
 • historia tandblekning
 • hur man fixar lösa proteser
 • hur man gör recept tand tvål
 • hur du kan trösta munnen efter att få tandställning
 • hur att bleka tänderna .
 • olika typer av hängslen för tänderna
 • hur man kan stoppa blödning gumes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com