hur du får ditt barn att borsta tänderna noggrant

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-26
Barn bör verkligen vara borstar tänderna på den mest tidigaste ålder. Även om de kan sitta med tandborsten i munnen suger tandkräm utan att egentligen borstning . Få dem att borsta väl och grundligt du kan behöva hjälpa dem tills de får kläm på det
1 .
Om du är orolig att ditt barn inte borstar tillräckligt bra. Du kan låtsas att du är en tandläkare , barn älskar att tro ! Säg åt dem att öppna. Medan du når bakre tänderna berätta ditt barn vad en stor pojke eller flicka de är . Och sedan låta dem spotta överskottet tandkrämen ut i vasken så att den inte skum ned sin mun . Detta lär dem också att spotta när munnen blir full istället för att låta det ta över själva .
2 .
När de är redo hitta dem en batteridriven tandborste . De älskar dessa och några av dem spela musik medan du borstar detta är ett säkert sätt att underhålla dem medan de borstar , borste, pensel ! Och eftersom borsten spinn , de får en mycket bättre rengöring inte bara borstar tänderna både stimulerande deras tuggummi 's .
3 .
Pensla med ditt barn , låt dem se hur man borstar medan de borstar sina tänder med dig . De ser du det, och de vill göra det så bra , det är hur barnen växer och det fastställer en annan bindning perioden mellan barn och dig själv .
4 .
Se till att du håller en grundläggande rutin : Barn älskar stabilitet och rutin . Om du har vissa tider på dagen att du alltid pensel , kommer detta att bli en bra vana för dem, och de kommer att börja se fram emot det . Och så småningom ta initiativ till att göra det själva .
5 .
Dental hygien praktiseras tidigt kan rädda ditt barn från många sjukdomar som förknippas med dålig tandhygien, inbegripet tandlossning och tandköttsproblem. Lär ditt barn vid ung ålder kommer att inrätta en önskan om en ren mun och ge dem en grundläggande förståelse för god hygien .


Previous:nothing Next:hur man anföra klagomål mot en ortodontist

Relaterade artiklar


 • att bota dålig andedräkt för gott
 • Hur fungerar en tuggummi transplantat ?
 • hur man förebygger karies
 • hur man ska behandla tuggummi sår från tandproteser
 • hur man uppskatta hur mycket hängslen kostnad
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • hur man eliminerar dålig andedräkt
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • orsaker till tandvärk
 • om olika typer av utrustning som används av oral kirurger
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com