hur man förebygger karies

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-05
Tandröta är en verklig smärta . . . i munnen ! Här är några användbara tips för att förebygga karies och främja en hälsosam och cavity-fri mun

Du behöver : .
Tom 's tandkräm-fluor-fri
. Xylitol tuggummi eller godis .
elektrisk tandborste.
tea tree tandtråd .
en hel kyckling .


1 .
Börja med att ta en shoppingresa till din lokala hälsokostaffär eller naturliga livsmedel på marknaden . Plocka fram följande saker :

1 . Tom 's tandkräm-se till att det är fluor -fri .
2. Tea tree olja tandtråd
3 . Xylitol tuggummi eller godis
4 . 1 organisk helhet kyckling
5 . 1 elektrisk tandborste
2 .
Borsta tänderna två gånger om dagen , morgon och kväll , med din elektriska tandborste och Tom 's tandkräm . Se till att du köper fluor-fri sort . Toms fluor-fri tandkräm innehåller xylitol , som är en stark anti- cavity och anti-förfall förening . Det är helt naturligt och ofarligt . Se till att din pensel i cirkelrörelser , med fokus på tandköttet . Känn dina tänder med tungan när du borstar . Om du känner någon plack eller Tarter på tänderna eller runt tuggummi -line . . . hålla borsta !
3 .
Nästa , tandtråd tänderna med oljan tea tree tandtråd . Spenen tree olja dödar verkligen otäck bakterie som angriper tänderna , och främjas friskt tandkött . Kontrollera när du tandtråd för att underlätta han tandtråd mellan tänderna och att vägleda tandtråd runt tänderna så att det är att dra bort eventuella saker som tandborsten kvar . Tandtråd är oerhört viktigt. Det är allmänt känt att människor som tandtråd har friskare hjärtan och hälsosammare munnar . Plus verkade den friskt tandkött och minskat risken för tandköttsinflammation. Liksom min mamma alltid sa, " bara tandtråd tänderna du vill behålla ! "
4 .
En av de bästa behandlar kan du ge dig själv är en bit av xylitol tuggummi eller godis . Xylitol har varit känt för att förebygga karies på ett avgörande sätt . Den kommer från björk , och är en typ av friska socker som valdistrikten av karies . Bara kolla in denna bild av en person som började använda xylitol tuggummi . . .
5 .
sist . . . hela kycklingen . Det är känt att de fettlösliga vitaminerna är en av de största förminskningsapparater av karies och intag av fettlösliga vitaminer är en av de bästa sätten att kick av mineraler tänderna . Fettlösliga vitaminer finns en stora mängder i animaliskt kött , särskilt fisk och benmärg .

Så koka dig en hel kyckling och njuta av det med grönsaker en natt . Spara benen . Nästa dag lade benen i en tung frys påse och se till att påsen är täta. Med en hammare , krossa benen tills du kan se att benmärgen är utsatt för. Därefter fyller en stor gryta med filtrerat vatten och lägg i skelettet . Koka upp och smaka av med salt , peppar , vitlökspulver och lökpulver efter smak . Sänk värmen och låt sjuda i ca 3 timmar , lägga till mer vatten om det behövs . Efter tre timmar , sila ut benen med hjälp av ett durkslag , och igen med en fin sil . Buljongen är nu klar att äta . Lägg grönsaker , överbliven kyckling kött och nudlar och du har själv en hälsosam , vitamin -rika , frisk tand främja måltid !


Previous:nothing Next:kan en tandguld bro repareras ?

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för att läka uppsvullna tandkött
 • tandgnissling rekommendationer nattvakt
 • hur du ändrar ditt leende på ett snabbt och billigare sätt
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • hur du håller dina tänder vita
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • natt mun vakter jämförelser
 • hur man kan bota dålig andedräkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com