hur man hittar rabatt tandläkare och hängslen rabatt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-30
Få ditt barns tänder riktas med tandställning kan kosta så mycket som att köpa en bil . Få av oss har tandvårdsförsäkringen som täcker hängslen . Många av oss har inte tandvårdsförsäkringen heller . En välbehövlig rotfyllning kan kosta en mint ! Professionell tandblekning skulle vara trevligt , men vem har råd med jämna priser ? Om du behöver tandvård och /eller ortodontisk tjänster , och måste betala för dem ur fickan , är detta ett sätt att kraftigt minska det belopp du betalar för sådana tjänster

Du behöver : .
Internet
University Dental School Clinic .
Tid och tålamod .


1 .
hitta närliggande Dental School
använder Internet för att söka efter skolor av tandvård i ditt område . Gå till webbplatsen för Tandläkarhögskolan , och du hittar information om kliniken de kör . Det är där avancerad tandvård och tandreglering studenter får en chans att använda sina up-to -date kompetens med verkliga patienter.
2 .
LÄS all info
Läs alla politik och information om kliniken och hur det går . Ta reda på vilka tjänster som erbjuds , vad timmar på kliniken är, vilka betalningsalternativ du har , etc. Om du gillar vad du hittar så långt , ring kliniken. Fråga dem vad nästa steg är . Du kommer sannolikt inte att kunna veta exakt hur mycket en tjänst kommer att kosta tills du går till kliniken för en konsultation. Ta reda på om ett samråd kommer att kosta dig några pengar .
3 .
MER TID
planerar att spendera dubbelt så mycket tid eller mer som det brukar skulle ta att ha olika gjort tjänster . Efter ett samråd kommer tandläkarhögskolan kliniken att kunna berätta deras uppskattning av hur lång tid saker tar . Anledningen till att saker går i slow-mo på kliniken är att varje steg avslutas med en elev tandläkare kommer att behöva kontrolleras av en professor i odontologi för att se det är rätt .
4 .

RESULTAT !
Bra för dig . Du har varit en patient med tålamod . Du har den vård du behöver till en rimlig kostnad , samtidigt som det hjälper framtida tandvården lära sina grejer ! Nu , leende med en smärtfri , rak , gnistrande vit grin . Du har vackra tänder .


Previous:nothing Next:hur du bleka dina tänder naturligt

Relaterade artiklar


 • om visdomständer
 • hur man väljer en elektrisk tandborste
 • Roto buckla elektrisk tandborste
 • hur du bleka dina tänder naturligt
 • hur man borsta tänderna
 • Fördelarna med guld tandfyllningar
 • Så för att lindra och hantera smärtan av distanser
 • Hur fungerar en tuggummi transplantat ?
 • typer av tandproteser
 • hur är tandkräm tillverkas ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com