hur man rengör en sonic tandborste

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-23
Sonic tandborstar är dyra , så det är viktigt att du rengör din regelbundet för att optimera dess användning . Du bör rengöra din Sonic tandborste noggrant varje 3 månader för att få bort bakterier och virus som tenderar att bygga upp på tandborstar

Du behöver : .
Alkohol
Backup tandborste .
Nya Sonic Tandborsthuvuden .
Tvål .


1 .
tillbaka tandborsten heads. The huvudet av tandborste är utbytbara eftersom det är svårare att rengöra än stammen . Huvudet är disponibel och ganska billiga att köpa .
2 .
Skölj av huvudet av tandborste om det inte är utbytbara . Gör detta genom att helt enkelt köra borsten på penseln under varmt vatten och försiktigt massera borsten med tummen . Detta får gunk att inte tvätta bort när du helt enkelt är att skölja av tandborsten . Det kommer också att döda många bakterier än att samla på tandborsten när den inte används .
3 .
Rengör tandborsten stammen genom att blötlägga den i rengöringsmedel , som alkohol . Se till att huvudet är avstängd borsten om möjligt . Blötlägg tandborsten i ca 30 minuter till 1 timme , vilket ger bakterier tid att tas bort från tandborste . Detta kommer att sterilisera pensel och göra det säkrare att använda .
4 .
Skölj borsten. Du vill inte sätta den i munnen omedelbart efter att den rengjorts . Skölj av borsten med varmt vatten och kanske även lite tvål . Gör detta i flera minuter , för att vara säker på att rengöringsmedel och bakterier är borta från borsten .
5 .
Låt borsten stå över natten . En säkerhetskopia tandborste är idealisk för processen att rengöra din elektriska tandborste Sonic . Detta ger Sonic tid att bli sterila och för allt i blöt i och torra .
6 .
tillbaka huvudet på tandborsten före användning. Om det under användning , lukta du rengöringsmedel eller kan på annat sätt berätta att det fortfarande finns , skölj borsten lite mer med varmt vatten och tvål och låt stå en natt .


Previous:nothing Next:välja en elektrisk tandborste för tandköttsproblem

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en Invisalign ortodontist
 • hur man får vitare tänder gratis och naturligt
 • Hur fungerar en dental plan fungera?
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • hur man gör olja dra på tandhälsan
 • definitioner av dentala instrument
 • hur att bleka tänderna .
 • hur man förebygger dålig breath_ del 2
 • hur du uppskattar din mun
 • om visdomständer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com