om Listerine

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-01
Korrekt tandvård innebär mycket mer än bara borsta . Tandtråd och att använda munvatten har blivit en viktig del av tandhygien , och en av de ledande leverantörerna munnen tvätta är Listerine . Listerine är ett helt sortiment av munvatten produkter , som tillgodoser alla typer av munnen och smaken föredrar

Fördelar

Listerine har många fördelar när de används . Tillsammans med frisk andedräkt , hjälper Listerine bekämpa plack och sjukdomar tuggummi som tandköttsinflammation. Varje typ av Listerine hjälper slåss av specifika sjukdomar , men alla fokuserar på att hålla munnen ren och bör bli en del av din dagliga munhygienen att hålla munnen i den bästa formen möjligt .

Historia

Listerine var först säljs som en munvatten 1914. Tidigare var det endast används av tandläkare . Innan du konverterar till en billigare plastflaska var Listerine också säljs i en glasflaska och förlitade sig på tung reklam kampanjer för att skapa affärer . Vid ett tillfälle hävdade Listerine för att bota eller förebygga förkylningar , men en undersökning som visade att så inte var fallet och Listerine tvungna att ändra sin kampanj .

Funktioner

Listerine bygger på en kombination av kemikalier för att rena och fräscha munnar . Den viktigaste basen för produkten är vatten , med metylsalicylat , etanol , eukalyptol , tymol och mentol . Den enthanol svarar för över 20 procent av produkten , och alla kemikalier arbeta tillsammans för att rengöra och rock tänder i munnen .

Funktion

Listerine används som alla andra munvatten . Swish en liten mängd i munnen i 30 sekunder . Svälj inte det , eftersom ingredienserna kunde göra skada på din mage . Spotta ut munvatten efter 30 sekunder . Gör detta varje gång efter du har borstat och flossed att uppnå full effektivitet .

Typer

Listerine uppstod som ett "original " smak , men år 1992 de expanderade till sin " Cool Mint " linje av munvatten , och deras smak Listan innehåller Färska Burst , Vanilla Mint , Natural Citrus , Mint Shield , Arctic Mint och Clean Mint . Listerine gör också tandkräm , kallad fickformat andetag fresheners och ett barn munvatten Listerine Agent Cool Blue .

Previous:nothing Next:vad är karbamidperoxid ?

Relaterade artiklar


 • hur man tar emot billig tandvård vid en ackrediterad tandläkarhögskolan
 • hur är tandkräm tillverkas ?
 • och nackdelar med tänder implantat
 • tandimplantat genomsnittlig kostnad
 • om komplikationer efter tandimplantat
 • tandgnissling rekommendationer nattvakt
 • köper tandguld
 • naturliga dentala produkter
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • hur du skyddar dina tänder från slipning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com