Hur får man en perfekt leende med Invisalign hängslen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-14
Invisalign hängslen är ett bra sätt att hjälpa dig att få den perfekta leende utan att ha de mer uppenbara traditionella metall hängslen . Behandling med Invisalign hängslen består av en serie av genomskinlig plast Skenorna att glida över toppen av tänder och är svåra för andra att se . De Skenorna byts med några veckors mellanrum och konstruerade för att sakta flytta tänderna i önskad position för perfekt leende . Invisalign hängslen kostar lite mer än metall hängslen , så se till att du är väl förberedda innan de bestämmer sig till programmet .
1 .
Rådgör med en tandläkare eller ortodontist att vara säker på Invisalign hängslen kommer att fungera för dig . Invisalign hängslen är ganska effektiv vid behandling av de flesta lindriga tandreglering frågor, men de med mer allvarliga tandproblem behöver metall hängslen . Om du har ditt hjärta inställt på Invisalign hängslen och inte planerar att få hängslen alls om du inte är en kandidat för Invisalign , inte berätta för din tandläkare i förväg eller han kan övertyga dig det kommer att fungera bara för att få ditt företag . Fråga om dina alternativ för att uppnå den perfekta leende och få ett andra utlåtande om det behövs.
2 .
få dina tänder rengjorda innan behandling med Invisalign hängslen . Tänk på Skenorna kommer att vara i din mun nästan hela tiden , så du vill börja med rena tänder och friskt tandkött .
3 .
Räkna inte Invisalign hängslen utföra mirakel . De tar tid att arbeta och du måste vara konsekvent . Det är lätt att ta ut din Invisalign hängslen och glömma dem , men om du gör detta dina tänder kan faktiskt flytta tillbaka till där de var innan och förlora några framsteg du gjort. Invisalign hängslen orsakar också en del obehag , speciellt när du får en ny Aligner . Motstå frestelsen att ta ut det . Lämnar den i är det bästa sättet att göra smärtan att försvinna.
4 .
Invisalign hängslen är mycket lättare att rengöra än vanliga hängslen , men de kräver underhåll. Var beredd på att borsta Invisalign hängslen dagligen för att undvika plack byggs upp . Du kan också djupt rengöra din Invisalign hängslen med en särskild renare såldes av företaget .
5 .
Kom ihåg att du måste hålla din Invisalign hängslen i så mycket som möjligt för att få din perfekt leende . Bara för att de är löstagbara betyder inte att du bör ta bort dem ofta . Invisalign hängslen ge dig de bästa och snabbaste resultat om du håller dem i vid alla tillfällen utom när man äter . Kontrollera att du har den självdisciplin som krävs för att hålla sig till programmet innan spendera pengar på Invisalign hängslen .

tips och varningar


 • Invisalign hängslen är bara för vuxna . Den som fortfarande har kvar mjölktänderna är inte en kandidat .
 • Du kan inte använda Invisalign hängslen om du har omfattande bron och kronan arbete . Men ni har fortfarande andra alternativ såsom metall hängslen för att uppnå den perfekta leende .
 • Rengör inte Invisalign hängslen med protesen renare eftersom detta har orsakat biverkningar hos vissa personer.


 • Previous:nothing Next:hur man hittar miami tandblekning tjänster

  Relaterade artiklar


 • typer av tandställning
 • Hur man köper bästa tandborsten desinfektionsmedel till bästa pris
 • Hur polydent arbete?
 • hur man lindra smärtan av känsliga tänder
 • hur är tandkräm tillverkas ?
 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • Så här avslutar dålig andedräkt produkter andetag rx
 • Hur man köper den bästa elektriska tandborsten till bästa pris
 • hur man väljer en elektrisk tandborste
 • hur man anföra klagomål mot en ortodontist
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com