Hur man väljer en dental försäkring plan

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-04
Det är dags att välja en tandvårdsförsäkringen plan . Du stirrar uttryckslöst på webbplatsen eller papper fulla av dentala val . Hur har du tänkt att välja en tandvårdsförsäkringen plan med alla dessa galna alternativ ? Lyckligtvis finns det några viktiga saker som hjälper dig att välja lämplig plan för dig själv och din familj . Oral hälsa är viktigt , så välj din tandläkare plan klokt
1
Hälsa och tandvård planer är hårda . att välja mellan för många människor. Har tandvårdsförsäkringen planer att göra dig krypa ? Är tanken att välja mellan Aetna tandvård planer och Horizon tandvård planer gör att du vill skrika ? Om så är fallet , ta en sekund ta ett steg tillbaka och andas . Välja från tusentals tillgängliga tandvård planer är enkelt när du räkna ut vad du söker från din tandvårdsförsäkringen .
2 .
först se över förteckningen över tandvårdsförsäkringen planer som du kan välja mellan . Det är en möjlighet att man är en dental och vision plan . Dental och vision kombineras ibland till en politik . Om du eller någon i din familj sannolikt kommer att behöva glasögon eller en synundersökning , samt tandvård arbete , detta är förmodligen din bästa insats . Om så är fallet , sluta se och ta denna plan .
3 .
Om det finns en viss dental plan som du litar från tidigare användning, kanske du vill hålla fast vid denna plan . Om du redan är bekväm med en hälso- eller tandvård försäkringsbolag , varför inte hålla med dem? Du vet hur försäkringen fungerar , du gillar bolaget , så varför ändra ?
4 .
Ta reda på hur varje dental plan fungerar . Några planer kräver bara att du betalar en co-betala när du besöker en tandläkare . Andra planer kräver att du betalar hela beloppet på framsidan, och försäkringsbolaget ersätter dig . Om detta inte spelar någon roll och ersättning planen har bättre täckning, välja detta alternativ tandvård . Men om du förväntar dig att behöva omfattande arbete på tänderna , betala i förskott för tandingrepp får inte vara ett genomförbart alternativ.
5 .
Tänk på vad förfaranden omfattas av tandvårdsförsäkringen plan , och hur mycket av kostnaderna täcks . Till exempel är tandvårdsförsäkringen planer som omfattar tandställning på 100 % , men fyllningarna hålighet på 80 % inte är idealiskt för vuxna som inte kommer att behöva hängslen , men kan vara bra för en familj med tonåringar .
6 .

Tänk självrisker . Om du har en $ 1,000 avdragsgill , men bara planerar att spendera $ 300 på tandbehandlingar , kommer denna plan fungerar inte för dig . Du kan betala mer för en tand program med lägre självrisk , men du får mer användning av den .
7 .
Tänk maximal täckning . Om du kommer att spendera tusentals dollar på hängslen för två barn , bör du välja en dental plan som kommer att täcka en hel del ortodonti kostnader . Eller, om du och din make bara kommer att få standard checkups , kanske du vill gå med en lägre kostnad , lägre täckning dental plan .
8 .
Tänk på vad tandläkare ta försäkringen att du ska välja . Till exempel, om du väljer en Aetna dental plan , kommer du att kunna hitta en tandläkare i ditt område ? Mindre kända tandvård planer kan ha stora fördelar , men om du inte kan hitta en i-nätverk tandläkare , du har otur .


Previous:nothing Next:hur man får ren friska tänder

Relaterade artiklar


 • hur man kan bota dålig andedräkt
 • Hur fungerar en tandläkare tänder vitare ?
 • om tuggummi ympkvistar
 • hem rättsmedel för att läka uppsvullna tandkött
 • hur man väljer protes implantat
 • om Sonicare laddare
 • hur man minimerar misstag på din tandläkare faktura
 • hur man lindra smärtan av känsliga tänder
 • hur man vitare tänder på en timme
 • hur ta hand om barnets första tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com