hur du bleka dina tänder naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-31
Är dina pärlvita tänder ser lite smutsig ? Här är några sätt att naturligt ljusare dina tänder
1 .
Det verkar som om varje gång du slår på TV dessa dagar , är en ny tandblekning produkt som marknadsförs som påstår att minska dina tänder av flera nyanser . Tyvärr produkter är oftast dyra och kan orsaka problem tand känslighet för vissa människor , särskilt de med vikande gumlines . Finns det en säkrare , billigare sätt att lysa upp ditt leende ? Finns det sätt att naturligt bleka dina tänder ?
2 .
Vilka är nackdelarna för extern Tandblekning Systems ?

flesta kommersiella dentala vitare använder en lösning på 10-15 % karbamidperoxid som kan vara effektivt för vitare tänder , men , ibland , på bekostnad av tand känslighet och ömhet i tänderna och tandköttet region . Kommersiella tandblekning system kan också orsaka ojämn blekning av tänderna hos vissa personer. Om du råkar ha ett hål när du använder en tandblekning lösning , det finns en potentiell risk för den bleka logi i kaviteten som skulle kunna föranleda en rotfyllning .
3 .
Finns det sätt naturligt att bleka tänderna ?

Även om det finns sätt att naturligt vita tänderna hemma , det är orealistiskt att förvänta sig att lyfta färgen på dina tänder fem nyanser med hjälp av enkla , hemgjorda behandlingar , men du kan lysa upp ditt leende , utan att uppleva tuggummi känslighet eller löper risk att tanden skada om du råkar ha ett hål .
4 .

Vad är några naturliga sätt att bleka tänderna ?

bakpulver kan verkligen lysa tänderna , även om det inte bör användas dagligen eftersom det är lätt slipande och kunde tunna ut tandemaljen över tiden . Skölj alltid munnen noggrant efter tandborstning med bakpulver . En annan naturlig tandblekning åtgärda undvika är citronsaft på grund av sin höga syrahalt , vilket också kan förstöra tandemaljen . Bevara tandemaljen bör vara högsta prioritet .
5 .
Ett enkelt och läckert sätt att naturligt bleka tänderna är att gnida tänderna med en färsk jordgubbe . Denna metod fungerar , eftersom jordgubbar är höga i äppelsyra som hjälper till att ta bort ytan fläckar som kommer från att dricka för mycket kaffe eller te . Du kommer att märka ljusstyrka direkt. Eftersom du arbetar med en svag syra , detta är en annan metod som kan tunna ut emaljen om det används för mycket. Använd den med måtta och alltid borsta med vanlig tandkräm efteråt . Borsta med vanlig tandkräm är viktigt att ta bort den naturliga sockerarter jordgubbar lämnar efter sig .
6 .
En annan metod som fungerar bra för vissa människor är att tillämpa extra jungfruolja till en mjuk trasa och lätt skrubba tänderna med det efter tandborstning. Det är okänt varför detta fungerar , men många människor betänkande är utmärkt resultat med hjälp av extra jungfruolja rakt ut ur sina köksskåp .
7 .
Naturligtvis kan du hålla din pärlvita tänder ser vitare av dricka mörk fruktjuicer , kaffe och te genom ett sugrör och sparkar rökning vana . Nästa gång du frestas att investera i en dyr tandblekning system , sätta ditt kreditkort iväg och använda dessa billigare metoder för att naturligt bleka dina tänder . De är ett hälsosammare alternativ .


Previous:nothing Next:hur du bleka dina tänder för mindre

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta när man har tandställning
 • hur man fixar lösa proteser
 • hur man för att säkerställa god tandhälsa , trots en tandvårdsrädsla
 • naturliga tänder linsvätskor
 • hur man ska behandla fluoros
 • hur till återvinna från visdomständerna bort
 • vad är karbamidperoxid ?
 • om proteser
 • livsmedel du kan äta efter visdom - tänder borttagning
 • om gratis tandkliniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com