hur man behandlar vikande tandkött med olja dra

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-15
Vikande tandkött är ett vanligt problem hos vuxna över fyrtio , men kan förekomma hos personer i alla åldrar . Det orsakar exponering av rötterna i tänderna , och förlust av tandköttet . Många människor genomgår extrema vikande tandkött behandlingar, såsom kirurgi , för att avhjälpa problemet . Det finns dock en indisk folkmusik ( Ayurveda ) åtgärda , så kallade olja drar , som har hjälpt många människor att undvika tuggummi kirurgi och förbättrad vikande tandkött-även hjälpt dem växa tillbaka förlorad vävnad .

Oil drar är känd inte bara för det är bevisad nytta på vikande tandkött , men även för vitare tänder , frisk andedräkt , backning tuggummi förlust och stoppa blödande tandkött . Den antibakteriella egenskaper på oljan vitalisera helt oral hälsa . Det finns många hävdar att oljan drar också rena kroppen från skadliga toxiner, men det finns få vetenskapliga bevis för att backa upp detta . Sanningen är , olja drar har hjälpt tusentals människor att bota och omvända vikande tandkött och många andra hälsoproblem. Prova denna enkla , naturliga och helt ofarligt vikande tandkött behandling , och ta reda på själv . Vad har du att förlora

Du behöver : ?
sesamolja.
Anti-bakteriell tvål (tillval) .


1 .
Ta en matsked av sesamolja och placera den i munnen. Oljan drog att behandla vikande tandkött (eller någon annan sjukdom ) bör utföras först på morgonen, innan frukost , och på fastande mage .
2 .
Swish oljan runt i munnen långsamt , som om du var skölja med munnen tvätta . Suga olja och " dra " den genom tänderna , om och om igen . Detta kommer Blanda olja med saliv . Fortsätt att dra oljan genom tänderna i 10-20 minuter .
3 .
Spit oljan ut när det har blivit tunt och vitt . Om oljan är gul och tjock , har du utfört inte oljan dra tillräckligt länge. Fortsätt tills det har ändrat färg och konsistens , för den största nyttan för din vikande tandkött .
4 .
Skölj munnen grundligt med vatten för att säkerställa att alla bakterier är borttagen från tänder , tunga, och vikande tandkött . Gnugga tandköttet med rena fingrar för att du inte har missat något , och för att stimulera cirkulationen .
5 .
Upprepa oljan dra processen upp till tre gånger per dag , i 10-20 minuter varje gång , att påskynda läkning av vikande tandkött . Alltid utföra förfarandet före måltid och på fastande mage .
6 .
Rengör diskbänk bassängen grundligt med en anti-bakteriell tvål , om du spotta i vasken . Du kanske vill spotta i toaletten , att undvika detta. Var medveten om att oljan är fylld med gifter och bakterier så fort den lämnar munnen , och vidta försiktighetsåtgärder .

tips och varningar


 • Om sesamolja inte är tillgänglig, Du kan använda solrosolja istället . Båda dessa är effektiva för att behandla vikande tandkött genom olja drar .
 • Svälj inte medan olja drar , när som helst . Efter svischar i flera minuter , blir oljan giftiga och lastad med bakterierna i munnen . Oljan kommer bara att gynna din vikande tandkött Om åtgärderna ovan har följts till fullo .


 • Previous:nothing Next:hur man får vita tänder naturligt

  Relaterade artiklar


 • tandimplantat kostnader
 • Hur man väljer en dental försäkring plan
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • hur man fixar lösa proteser
 • om proteser
 • om proteser med klämmor
 • hur man förebygger peridental sjukdom
 • Hur får man en perfekt leende med Invisalign hängslen
 • Oral-B eltandborste
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com