hur man blir en succcessful tandläkare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-10
Att bli en framgångsrik tandläkare beror på din definition av framgång . För vissa tandläkare är det att ha en praxis med många patienter och göra en massa pengar . Har två eller flera kontor och flera medarbetare är ett annat varumärke för framgång för en del tandläkare. Andra tandläkare kanske föredrar en mindre praktik där de får veta varje patient personligen och kan behandla alla medlemmar av samma familj . För ytterligare andra , lindrar en lyckad praktik rädslan många människor har för tandläkare. Men du definierar framgång , finns det några saker du kan göra för att bli en mer framgångsrik tandläkare .
1
Fortsätt din utbildning , även efter tandläkarhögskolan . . Nya tekniker , förfaranden och dental läggs och förbättras på årsbasis . Att erbjuda dina patienter de senaste innovationerna , måste du veta vad som finns och hur man använder det . Konferenser av American Dental Association är bra platser för lärande de senaste innovationerna. Webbplatsen Dental Konferenser listar seminarier över hela världen . ( Se resurs rutan . )
2 .
Skriv om tandvård . Ett sätt att etablera dig som expert är att skriva om tandhälsa . Vissa tandläkare har kolumner i lokalpressen . Andra tandläkare skriva artiklar för regionala publikationer eller skriva sina artiklar på sina webbplatser. Några tandläkare skriva böcker . Om du skriver inte är din starka sida kan du hyra en spökskrivare , som kommer att skapa innehåll medan du får den byline eller kredit . Elance är en plats att anställa en spökskrivare ( se resurs rutan ) . Många människor tycker tandläkare från att läsa deras artiklar .
3 .
Ha en trevlig kontor . Många människor är rädda för tandläkare . För att underlätta patientens obehag , är det viktigt att ha en trevlig, lugnande kontorspersonal . Var tillgänglig för att svara på frågor patienter kan ha att lägga dem till mods om eventuellt smärtsamma ingrepp . Försök att inte hålla patienter som väntar alltför länge på sina utnämningar . Den tandläkarens ska vara inbjudande och inte steril som en operationssal . Med landskapsmålningar, lugnande musik och svala färger vägg är ett sätt att koppla av ängsliga patienter . Människor är mer benägna att återvända till kontoret och rekommendera dig till familj och vänner om de har en god erfarenhet medan på ditt kontor .
4 .
reklam för din tandvård . Det bästa sättet att utveckla din verksamhet är att marknadsföra dig själv som en professionell med expertis . Placera annonser i Gula sidorna , eftersom många människor söker tandläkare i kataloger . Reklam i hemmet eller hälsan delar av lokala tidningar är en annan bra idé . Som erbjuder gratis tentor eller rengöring för nya patienter eller andra incitament är ett annat sätt att få nya affärer . Vissa tandläkare erbjuder en remiss tjänst för sina utexaminerade eller tandläkare på personalen . Vissa tandläkare betala för att få remisser från sådana tjänster som 1-800- Tandläkare . Det är en bra idé att ha en hemsida för ditt tandvård som har en sida om dina tjänster och din tandläkare erfarenhet . Bilder verkar för att hjälpa människor att känna sig mer hemma hos dig som kan hjälpa dig att få nya patienter .
5 .
ge patienter gratis grejer . Efter deras utnämning , ge patienter en gratis tandborste , tandtråd och små tandkrämstuber . Om du har broschyrer om ordentlig borstning tekniker eller information om ett fåtal tjänster som du erbjuder , till exempel tandblekning eller kosmetisk tandvård , kan detta ta in fler patienter . Word -of -mouth är en bra form av marknadsföring . Detta gäller särskilt för tandläkare . Ge dina patienter ett par av dina visitkort och be dem att skicka korten ut till medarbetare , familj och vänner.


Previous:nothing Next:muntorrhet behandlingar

Relaterade artiklar


 • hur man hittar rabatt tandläkare och hängslen rabatt
 • munskydd sova
 • hur man förebygger dålig breath_ del 2
 • naturliga tandblekningsmedel
 • hur man ska äta när man har tandställning
 • fakta vitare om tandkräm
 • Hur fungerar en tandläkare en rotfyllning ?
 • hur man förebygger karies
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • hur mycket har tandställning kosta?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com