hur man får gratis tandvård

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-29
När finanserna är hårt och du har ingen tandvårdsförsäkringen , hur kan du råd tandvård besök ? Låta tandproblem gå försummats kan påverka din hälsa . Inte lider i tysthet med ilningar i tänderna och ofyllda håligheter .
Det finns några gratis tandvård där ute . Här är hur man hittar dem
1 .
Kontrollera Tandvård från Hjärtat webbplats ( länk nedan ). Den listar gratis en dag kliniker för dålig . Det finns ingen regering pappersarbete att fylla ut . För nu finns det bara begränsade platser . Om du har tur kan man vara nära där du bor .
2 .
skanna igenom artiklar online på WorlDental. org ' s Tandhälsa Magazine ( länk nedan ). De artiklar berättar om fria och billiga tandvård runt om i världen .
3 .
Ta en titt på hemsidan (länk nedan) för USA: s tandläkare Care Foundation . Det fungerar med stater att inrätta dagar gratis tandvård för låginkomsttagare .
4 .
Det finns en bok som heter Om det finns ingen tandläkare . Den berättar rutiner för rengöring av tänder , dra en tand , gör ett grundläggande fyllning , som handlar om trasiga tänder , och förklarar hur man gör vad du behöver . Det är avsett som en vägledning för områden i världen utan tandläkare . Jag förespråkar inte att inrätta en gör-det- själv tandvårdsklinik hemma, men boken kan hjälpa dig när du inte kan komma till en tandläkare .
Fråga din offentliga bibliotek till fjärrlån boken för dig att låna .
5 .
Ring 211 , om att fri remiss tjänsten är tillgänglig i ditt område . Berätta för dem vad ditt behov är och de kommer att försöka hänvisa dig till en byrå för att hjälpa dig.
Fråga på de lokala sociala myndigheterna om det finns något sätt att få gratis eller till låg kostnad tandvård i ditt område .

6 .
Ring en lokal tandläkare och fråga om de kan hjälpa dig gratis . Förklara din tand problem och din ekonomiska trångmål . Vissa tandläkare kan ta patienter pro bono (gratis ). De kan säga nej , men kanske du slår den tur och hitta någon som kan hjälpa dig .


Previous:nothing Next:hur att bleka och rengöra tänderna naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla fluoros
 • hur man kan förebygga fluoros hos barn
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • Hur bra är Braun Oral elektrisk tandborste ?
 • Vad innebär det att ha svullet tandkött ?
 • hur man hittar miami tandblekning tjänster
 • hur man ger upp på en läsk missbruk
 • Så här avslutar dålig andedräkt produkter andetag rx
 • typer av tandställning
 • hur du får ditt barn att borsta tänderna noggrant
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com