hur man gör en naturlig munvatten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-13
Kommersiella munvatten innehåller alkohol , som kan skada känsliga vävnader , död på de positiva biogens , och har även varit kopplade till cancer .

Om du verkligen vill gynna munnen , använda en naturlig saltlösning skölj . Salt vatten lindrar inflammation , kan lindra smärtan av skador eller sår kräfta , och hjälpa rensa ut de patogener medan positiva antibiotika i stället

Du behöver : .
Salt
Rent vatten.
tillval bakpulver .


1 .
En till två teskedar salt .

Det kan vara vanligt bordssalt , iodized eller inte , eller om du kan använda havssalt . Havssalt är dyrare , men det smakar bättre till vissa människor , och den har också andra spårämnen . Men eftersom du är spottar denna blandning ut , de spårämnen antagligen inte göra dig något gott .
2 .
En pint ( två koppar ) av rent vatten .

Om det är tillräckligt bra för att borsta tänderna med , det är bra nog att göra ett munvatten med . Men om du har riktigt dåligt vatten , kanske du vill använda filtrerat vatten .
3 .
Valfritt bakpulver

bakpulver hjälper tydlig slem och förändringar av pH nivå av din mun , men det smakar illa för många människor. Du kan sätta en nypa i en halv kopp av blandningen för att testa om du gillar det . Om så är fallet , sätta upp en tesked i pint av saltvatten .
4 .
Skölj och gurgla .

Om du har ont i halsen , se till att gurgla djupt . Om du en kräfta eller ont i tandköttet sus runt det skadade området speciellt . Detta bör bidra till att få ner svullnaden och lindra smärtan .
5 .
Om du skölja ett sår eller skada

Använd en starkare blandning av saltlösning-2 teskedar per pint . Hetta upp munvatten till mycket varmt . ( I grund och botten , varm , men inte obekväm . ) Skölj med denna heta koksaltlösning minst två gånger om dagen.
6 .
För en trevlig mintig smak , prova ett tuggummi , eller smutta vissa mynta te. ( Eller för en mer exotisk smak , suga på en cardomom pod eller en kryddnejlika . )


Previous:nothing Next:naturliga tänder linsvätskor

Relaterade artiklar


 • natt mun vakter jämförelser
 • hur ta hand om ditt tandkött
 • historia : anestesiologi
 • hur du tandtråd dina tänder varje dag
 • hur man vitare tänder på en timme
 • naturliga dentala produkter
 • låg kostnad tandimplantat
 • hur man rengör en elektrisk tandborste efter en förkylning
 • parodontit och rökning
 • hur du skyddar dina tänder från slipning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com