hur man kan stoppa tandvärk smärta irriterad med en kall

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-12
Tandvärk är inte roligt . Och när du har tandvärk , verkar det som något du stoppar i munnen förvärrar smärtan-som vissa livsmedel , vissa drycker eller bara kall luft . En sak som gör tandvärk ont ännu värre är att ha en förkylning eller bihåleinflammation . Smärtan kan vara ganska nära outhärdlig , och du bör verkligen se en tandläkare . Men om du vill behandla en kall irriterad tandvärk på egen hand , kan du använda några enkla huskurer

Du behöver : .
Tea bagCold vatten medicineHydrogen peroxideWarm .


1 .
Ta lite kall och sinus medicin som Tylenol PM eller Dayquil. You 'll vara mer sannolikt att bota din förkylning än du kommer tandvärk . Detta kommer inte att ta bort alla tandvärk smärta , men att sänka kylan som är irriterande tänderna kommer säkert att hjälpa .
2 .
Blöt en tepåse . Inte få det GENOMBLÖT och drypande våt , men köra det under lite varmt vatten . Öppna din mun och placera den på tänder som är ont från en förkylning. Du kan sätta lite press på tänderna , men se till att du inte bryter tepåse öppna , det kommer inte att smaka bra , och te korn blir inte lätt att komma ur din mun .
3 .
Blanda en liten mängd av väteperoxid med en bra bit av vatten . Svälj inte det, eftersom det kan potentiellt vara farligt . Sus den runt i munnen i 30 till 45 sekunder . Gör detta under en period på några dagar , efter varje måltid eller tre gånger om dagen . Detta kommer att hjälpa att bli av med infektionen .
4 .
Använd bedövande gel göras för tandvärk smärta irriterade av förkylningar . Spraya lite ont i halsen-spray i munnen , i närheten av tanden som gör ont . Det kommer att bedöva tandköttet och hjälpa till att lindra smärtan . Bedövande spray kommer också att hjälpa att rensa bihålorna och undertrycka smärtan av ont i halsen . Spridning bedövande gel runt och på din tand och tandkött kommer också att hjälpa tillfälligt lindra smärtan.
5 .
Använd en luftfuktare i hemmet eller andas in ånga från varmt vatten . Stick inte ansiktet direkt i vattnet , men , för om det är för varmt , kommer ångan vara varm också , och kommer att göra ont . Men intag av varm luft kommer att lugna din mun , liksom halsen och näsgångarna . Det kan hjälpa till att lindra tandvärk och hjälpa döda infektionen från din förkylning .


Previous:nothing Next:om laser tandblekning

Relaterade artiklar


 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • hur man ger upp på en läsk missbruk
 • Hur Listerine döda bakterier ?
 • hur man motivera inköp av en tand vattenstråle
 • om laser tandvård
 • om torra socket
 • hur man väljer protes implantat
 • Hur uppstår en tandvärk ?
 • hur man får ren friska tänder
 • natt mun vakter jämförelser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com