hur man vitare tänder och lysa upp ditt leende

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-28
En stor , friskt leende börjar med vitare tänder . Eftersom din mun är det första en person meddelanden när du pratar med dig, det är en bra idé att kontrollera ditt leende och vara säker på att det är allt du önskar . Ofta kan tänderna bli smutsiga och gulnade från vanor som att dricka kaffe , pop , eller te , och rökning . Om dina tänder är inte lika vit som du vill att de ska vara, kolla in dessa tips för vitare tänder och förbättra ditt leende

Du behöver : .
Vatten
Peroxid.
Whitening tandkräm .
Whitening produkter .
Tandläkartid .


1 .
Det bästa sättet att bleka tänderna är att borsta efter varje måltid , eller åtminstone två gånger dagligen ( på morgonen och innan läggdags ) . Använd en blekning tandkräm varje gång för bra resultat . De flesta tandkrämer företag gör blekning tandkräm så att du har ett brett utbud att välja mellan . För bra resultat . . . innan borstning , prova att använda en pre-borste blekning skölj såsom Listerine Whitening . Swish en kapsyl runt i munnen i 60 sekunder och spotta . Omedelbart borsta tänderna med en blekning tandkräm .
2 .
använda väteperoxid till blekning tänder . En gång om dagen , swish ett par kapsyler peroxid i munnen i 60 sekunder och spotta . Du kan också njuta en bomullstuss med peroxid och gnid lösning i tänder och låt sitta i 60 sekunder . Borsta tänderna med en blekning tandkräm . Den peroxid bubblar upp när du sus och har rengöringsmedel för vitare tänder . Det märks inom en vecka. Peroxid är också ett antiseptiskt så det rengör och desinfekterar hela munnen .
3 .
Prova bakpulver för vitare tänder . Blöt din tandborste och doppa tandborsten i bakpulver till rock det . Borsta tänderna med bara bakpulver eller lägga lite tandkräm för att minimera den salta smaken av bakpulver . Skölj munnen med vatten och borsta tänderna som vanligt . Du kan också blanda 2 tsk bakpulver och en halv tesked vatten för att skapa en pasta . Gnid in tänderna med hjälp av en gammal disktrasa eller Q-tip . Låt röran på under 60 sekunder och skölj och borsta tänderna som vanligt .
4 .
Ett annat sätt att bleka tänderna är med köpta blekning produkter såsom geler , remsor eller brickor munnen . Många tandkräm företag göra blekning produkter som erbjuder resulterar i 2 veckor . Blekning strips är de minst rörigt , men dyrast . Whitening geler som du målar på tänderna en tandskenor kan vara en smärta, men de erbjuder precis lika bra resultat och är billigare att köpa . Prova dem att ta reda på vilken du gillar bäst . Crest Whitening Strips verkar vara mest populär för vitare tänder samt Listerine produkter .
5 .
Om du inte har tid eller motivation att bleka tänderna hemma , kan du alltid ta hänsyn till en professionell tandblekning . Blekning behandlingar fungerar bra , men de är extremt dyra och oftast kräver mer än ett besök . Tala med din tandläkare om priser , tid som krävs , och försäkringsskydd . . . om någon ( de flesta inte täcker vitare oftare eftersom det anses kosmetisk tandvård ) .

tips och varningar


 • Om du har känsliga tänder och är orolig för att använda blekning produkter , det finns många känsliga tänder vitare tandkräm tillgängliga . . . prova Sensodyne , Arm Hammer Advance White för känsliga tänder , Aquafresh känslig , eller Colgate Sensitive maximal styrka Plus Whitening .
 • alltid tala med en tandläkare om du oroar vitare tänder eller har problem med din tänder och tandkött . . . aldrig vitare tänder som behöver behandling .


 • Previous:nothing Next:hur man får rabatterad tandvård genom en tandläkarutbildning

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en bra tandläkare
 • hur har vackra vita tänder
 • steg-för - steg protes som gör
 • Så för att lindra tandvärk med tryckpunkter
 • muntorrhet behandlingar
 • som uppfann krön blekning strips ?
 • om proteser
 • om laser tandblekning
 • typer av tandläkare
 • Hur fungerar en dental plan fungera?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com