naturliga tänder linsvätskor

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-13
Naturliga tänder rengöring inkluderar användning av alla naturliga produkter för att utföra jobbet dagliga tandvård . Optimal tandhälsa innebär borsta tre gånger om dagen efter måltider och tandtråd varje dag . Tandhälsa även äta en hälsosam kost för att undvika ackumulering av syror och plack som orsakar karies . Naturläkemedel för rengöring av tänder används för att undvika de många kemikalier som används i kommersiella tandrengöring produkter

Betydelse

Oavsett om du väljer vanlig tandkräm eller helt naturliga produkter , är dina tänder fortfarande utsätts för buildups av plack som måste rengöras regelbundet från tänderna . Munnen är en perfekt grogrund för bakterier som är resultatet av plack byggs upp på tänderna . Rengöring tänderna regelbundet bidrar till att avlägsna plack byggs upp och hjälper gränser bakterier från att bildas i munnen . Läkare rekommenderar att personer borsta tänderna efter varje måltid i minst 2 minuter och tandtråd en gång om dagen .

Överväganden

tänder linsvätskor är valet för tandhygien för många individer som vill undvika kemikalier och konserveringsmedel i regelbundna dentala produkter. De kemikalier i tandkräm kan innehålla alkohol och fluor samt konserveringsmedel och kemiska skumbildande . Det är fullt möjligt att få samma resultat med naturliga lösningar från omkring hemma eller genom att köpa olika produkter som en standard tub med tandkräm .

rätt kost spelar en stor roll för den globala tandhälsa . Friska frukter och grönsaker hjälpa till att begränsa mängden syra finns i munnen . Dessutom är övergripande tandhälsa ofta en indikator på kroppens totala hälsa . Äta regelbundet fördelade måltider bidrar till att begränsa uppbyggnaden av syra i magen som kan orsaka dålig andedräkt.

Homemade Rättsmedel

naturliga tänder rengöringsmedel börja med bakpulver och peroxid , två enkla och vanliga hushållsprodukter. Bakpulver är helt säkert att använda som en lätt slipande för att rengöra tänder och tandkött. Bakpulver också arbetar för att minska syran nivån i munnen orsakade från att dricka citrus och kolsyrade drycker .

Väteperoxid är en annan naturlig cleanser som fungerar bra att rengöra tänderna noggrant . Doppa en tandborste i väteperoxid och sedan i bakpulver för att skapa en mild scrub för rengöring av tänderna . Ett enkelt recept på en hemmagjord tandpulver blandar en tesked varje marken salvia , bakpulver och salt . Använd denna i stället för tandkräm . Se ytterligare resurser för en länk för naturliga tänder rengöring recept .

Naturläkemedel

Grönt te har använts som en helt naturlig alternativ till vanliga munvatten . Te naturliga antioxidanter skapa ett effektivt oralt skölj som är helt säker och alla naturliga . Anis frön kan bryggas i en dryck som kan användas som en tand skölj . Flytande vassle används också för att rengöra munnen liksom bleka tänderna . Salviablad , när den gnids in på ytan av tänderna , rensa bort plack .

En " äpple om dagen " kan också hålla tandläkaren borta . Mumsar på ett äpple naturligt söker igenom tänderna för att ta bort plack . Jordgubbar utföra samma jobb och även bleka tänderna . Ost innehåller naturliga cavity-kämpar agens samt vitaminer till styrka tänderna och emaljen . Helt enkelt att skölja munnen efter måltiderna även bidrar till att undanröja syror och socker från mat .

kommersiella lösningar

All- naturlig tand pulver och sköljer munnen finns på hela livsmedel butiker och apotek . Produkter är också tillgängliga online. Många av dessa naturliga tänder-linsvätskor är gjorda av eteriska oljor som pepparmynta och mint , och pulvriserade lösningar kan blandas med vatten till dentala sköljningar också . Dessa åtgärder fungerar som naturliga antibakteriella medel , samt antibakteriella rengöringsmedel för hela munnen hälsa och välbefinnande. Se avsnittet Resurser för rekommendationer om kommersiella naturliga tänder rengöringsmedel .

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa tandvärk smärta irriterad med en kall

Relaterade artiklar


 • hur att bleka tänderna .
 • vad är karbamidperoxid ?
 • hur man bleka löständer
 • hur du gör din tandblekning varar längre
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • hur man gör tandkräm
 • muntorrhet behandlingar
 • Hur Listerine döda bakterier ?
 • hur man förbereder ett barn för tandvård
 • hur du gör din egen tandkräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com