om protes implantat

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-02
Protes implantat , helt enkelt lägga , tandproteser i munnen som stöds av implantat . De är täckproteser som både stöds och bifogas implantat . Traditionella proteser vila på tandköttet och hjälper inte upp av implantat , och därför sitter mindre tätt och stadigt i munnen . Människor som får proteser eller protes implantat är individer som har förlorat en del eller alla sina tänder på grund av karies och andra problem

Identification

Denture implantat används när en person inte har tänder i käken , men har tillräckligt med ben i käken för att stödja och hålla upp implantat . Proteser som stöds av protes implantat har bilagor som ansluter till bifogade filer som är en del av implantaten själva . Protes implantat är oftast byggda för underkäken som tandprotes tenderar att vara mindre stabila där

Typer

Två olika typer av protes implantat är populärt och används ofta . kula kvar och bar-behållas . Båda dessa proteser består av akryl stiftelser som liknar tandköttet . Löständer gjorda av akryl eller porslin är anslutna till basen .

Ball-Balanserade Proteser

Detta är stud-bilaga protes implantat som kräver minst två implantat . Både implantat i käkbenet kontakt på en annan fastsättning direkt på tandproteser. Implantaten har bollformade bilagor och ansluta till uttagen på själva protesen ( även om det ibland bilagor är omvända) .

Bar-Balanserade Proteser

Med bar kvar-proteser , är en smäcker metall anslutande bar vid sidan av kurvan av käken och sedan monterad på mellan två och fem implantat som har infogats i käkbenet . Sedan är bilagor placeras på baren , protesen eller , i vissa fall på båda . Protesen passar då tätt över ribban och klipps tätt på plats .

Tidsplan

Tidsramen för arbetet med att få protes implantat kan variera . Kortast möjliga tid är cirka fem månader för underkäken och sju månader för den övre käken . Processen omfattar både protesen placering samt flera operationer . I vissa fall kan processen ta över ett år som vissa människor behöver genomgå transplantation och andra förfaranden för förberedelse för implantat .

Previous:nothing Next:visdomständer torr socket symtom

Relaterade artiklar


 • hur lätt svullet tandkött när du har tandställning för tänderna
 • att bota dålig andedräkt för gott
 • typer av tandproteser
 • Hur fungerar en tandläkare en rotfyllning ?
 • hur man ska behandla fluoros
 • Hur man köper den bästa elektriska tandborsten till bästa pris
 • hur man förebygger dålig breath_ del 2
 • tandläkare verktyg
 • orsaker till tandvärk
 • hur att bleka tänderna hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com