hur du väljer den bästa tandkrämen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-05
När det gäller att plocka tandkräm , kan det vara något överväldigande, eftersom det finns så många olika tandkrämer på marknaden . Även för en rad olika skäl , det bästa tandkräm val för din vän eller släkting är kanske inte den bästa tandkrämen valet för dig. Det finns några olika variabler som du kommer att vilja ta hänsyn till när du väljer tandkräm . Och en sak du vill göra är att prata med din tandläkare om vilken den bästa tandkräm kan vara för dig , med tanke på dina specifika tandvårdsbehov . . Läs den här artikeln för tips om vad du kanske vill tänka på när du gör detta beslut

Du behöver :
lust att lära tips för att plocka det bästa tandkräm för dig , med tanke på dina specifika tandvårdsbehov
. .


1 .
bästa tandkräm för många människor är en som innehåller fluor . Många tandkrämer närvarande finns på marknaden innehåller fluor , som hjälper till att hindra dig från att få håligheter och utveckla karies . Men vissa människor invändningar mot fluor i deras tandkräm , munvatten och andra dentala produkter , eftersom de ifrågasätter säkerheten av fluorid . Det finns några företag , som Tom 's of Maine , som tillverkar fluor-fri tandkräm om du är intresserad av att köpa tandkräm som inte innehåller några fluor .
2 .
När jag försöker välja de bästa tandkräm för dig , är en annan vanlig tandkräm ingrediens som du kanske vill undersöka ytterligare natriumlaurilsulfat ( SLS ) , som finns i de flesta tandkrämer som finns på marknaden . Om du är bekymrad över förekomsten av SLS i tandkräm , kommer du bli glad att veta att det finns några tandkräm tillverkare som tillverkar tandkrämer som är SLS-fria , bland annat ett märke som heter Thera Breath och återigen Tom 's of Maine .
3 .
När du vill välja den bästa tandkräm för yngre barn , kommer du vill köpa tandkräm som är speciellt utformad för små barn , eftersom det inte finns några faror med att svälja sådana tandkrämer . ( Det är mycket svårt för små barn som bara lär sig borsta tänderna att spotta ut sin tandkräm , så tenderar de att svälja den, vilket innebär att det måste vara säkra. )
4 .

Om du tror att naturliga eller ekologiska tandkräm skulle vara det bästa tandkräm valet för dig , kan du överväga tandkrämer som görs med bakpulver , t. ex. de som tillverkas av Arm och Hammer ( eller , återigen , Tom 's of Maine ) eller annan du kan tänka på tandkrämer som gjorts med Tea Tree Oil .
5 .
Om du har känsliga tänder , eller problem med tandemaljen erosion eller alltför tandsten eller tänder som kunde behöva lite vitare , notera att det finns tandkrämer på marknaden som du kan nå något av dessa tandproblem , och en av dessa tandkrämer kan vara det bästa tandkräm för dig , med tanke på din specifika situation tandläkare .
6 .
När det gäller frågan om att välja en gel eller en pasta , är detta verkligen en fråga om personlig preferens . Det är viktigt att du njuter av smak och konsistens av din tandkräm , eftersom detta kommer att se till att du borstar för de rekommenderade två minuter eller längre varje gång . ( Och glöm inte att använda tandtråd efteråt . )

tips och varningar


 • När du försöker plocka det bästa tandkräm för dig , kanske du bara vill sticka med en av de välkända varumärkena, exempelvis Crest eller Colgate , som båda har fått officiellt godkännande av American Dental Association ( ADA ) . Och återigen , se till att prata med din tandläkare för att få hans eller hennes specifika råd om de bästa tandkräm för dig .


 • Previous:nothing Next:hur man hittar utskrivbara kuponger tandkräm

  Relaterade artiklar


 • och nackdelar med tänder implantat
 • hur man förebygger dålig andedräkt
 • hur vitare dina tänder
 • hur du gör din egen tandkräm
 • hur man får ren friska tänder
 • hur man introducerar tandtråd till barn
 • hur du skyddar dina tänder från de skadliga effekterna av surt godis
 • hur man får vita tänder och ett ljusare leende
 • alternativ till proteser
 • hur man borsta tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com