hur man avhjälpa en tandvärk naturligt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-24
Tandvärk kan hända i de mest obekväma tider , som på en fredag och du kan inte ringa tandläkaren tills måndag . Ibland tandläkare är så bokad att de inte kan se dig i en vecka eller så , vilket gör att du att ta itu med tandvärk på egen hand . Eller kanske du inte har tandvårdsförsäkringen , så du letar efter en hemma botemedel mot tandvärk . Här är några bra huskurer mot tandvärk som har visat sig fungera
1 .
kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja innehåller ett naturligt smärtstillande och kraftfulla antibakteriella heter eugenol . På grund av dess antiseptiska egenskaper kryddnejlikeolja bidrar till att bekämpa infektioner genom att döda bakterier och andra mikroorganismer. För ett effektivt smärtstillande blanda 2 till 3 droppar kryddnejlika olja med 1 /4 tsk extra virgin olivolja . Placera en bomullstuss i blandningen tills det absorberas , placera sedan bomullstuss bredvid verkställts tanden . Du kan också försiktigt bita ner på bomullstuss med måla tanden . Ett mycket effektivt rättsmedel tandvärk . Du kan göra det ännu mer fördelaktigt genom att lägga svartpeppar .
2 .
Svartpeppar

Svartpeppar har kraftfulla antibakteriella och antimikrobiella egenskaper . Gör en pasta med 2-3 msk svartpeppar , en nypa salt och några droppar vatten . Sedan tillämpa klistra i och kring ont tand för stor tandvärk botemedel. Det är också mycket effektiv på att lindra tand känslighet som kommer tillsammans med tandvärk .
3 .
vitlöksklyfta

Vitlök fungerar som ett bra botemedel mot tandvärk smärta eftersom det alltför innehåller kraftfulla antibakteriella egenskaper. Det är också utmärkt för att lindra svullnad i tandköttet . Ta en hel vitlöksklyfta , skär den i hälften och tryck på snittytan på utsidan av de drabbade tanden . Placera den andra hälften på insidan av de drabbade tanden . Gör detta så länge som möjligt . Det är normalt för den att brinna i början, men håll dig
med det , är detta en mycket kraftfull tandvärk avhjälpa och hjälper till att befria infektion också .
4 .
Gurkmeja

Gurkmeja har naturliga smärtstillande , infektionsbekämpande och anti-inflammatoriska egenskaper. Blanda en tesked gurkmeja med lite filtrerat vatten för att göra det en lera konsistens . Använd en bomullstuss för att placera " lera " på tanden och låt den stå så länge som möjligt . Detta kommer att lindra smärtan , bekämpa infektioner och minska svullnad .
5 .
Väteperoxid

När du använder någon av dessa tandvärk åtgärder skulle det vara en bra idé att skölja med 3 % väteperoxid . Det kommer att hjälpa att rengöra munnen av alla bakterier eller toxiner som kan ha blivit utvisade.

tips och varningar


 • Inte varje avhjälpa fungerar för varje person . Så om du försöker en tandvärk åtgärda utan lättnad då prova en annan .
 • Var smart . Om du inte hittar något som fungerar, se en tandläkare !


 • Previous:nothing Next:hur man kan bota en tand infektion naturligt

  Relaterade artiklar


 • om Dental Labs
 • hur man tar hand om dålig andedräkt naturligt
 • problem med partiella proteser
 • hur man hittar utskrivbara kuponger tandkräm
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • hur man kan förebygga hål skador från soda
 • hur man torkar borsta tänderna
 • typer av tandproteser
 • vad som är i guld tandkronor ?
 • Hur fungerar en dental plan fungera?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com