hur man gör en mer produktiv tand schema

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-11
En tandläkare utnämning är nödvändigt för god hälsa i ens tänder , men det är något som de flesta människor hellre vill undvika . Varje omnämnande av ordet " tandläkare " skapar oftast någon ångest . Men står oro över en kommande tandläkartid ofta i vägen för en tillfredsställande möte med tandläkaren . Om tiden åt till att vänta för att utse dag för att komma fram används med förstånd , kan patienten få mer produktiva tandvård tidtabeller och minska deras rädsla
1 .
boka om ditt besök noggrant . Ge dig själv tillräckligt med tid för mötet så att du kan undvika att rusa in eller rusa ut .
2 .
Fråga oss om den möjlighet att få ny patient former innan ditt första möte . Dessa former brukar ta lite tid att slutföra . Om du kan fylla dem hemma , kommer du inte känna rusade för tiden som påfyllning ut dem på din tandläkarmottagning. Vissa kontor personal kommer e-post eller fax dessa former till dig i förväg .
3 .
Ankomst för mötet i minst 15 minuter i förväg . Detta kommer att hjälpa dig att känna dig avslappnad och redo för din tid hos tandläkaren . Det kommer också att ge dig tillräckligt med tid att gå för andra former kan du bli ombedd att slutföra.
4 .
Samla dokument och annan information som du kan ha som är relaterade till din tandläkare historia . Dokument från din tidigare tandläkare , såsom röntgen , kommer att ge din nya tandläkare en bättre uppfattning om din historia och vilka behov du har .
5 .
Förbered annan information som är relevant för din sjukdomshistoria. Låt din tandläkare vet om sjukdomen , namnen på läkemedel du tar och narkotika som du är allergisk .
6 .
Förbered en lista med frågor du kan ha . Under ett möte , är det normalt att bli distraherad och glömma vissa saker som du hade planerat att fråga om .
7 .
Anteckna någon smärta eller obehag du kan ha . Lägg märke till placeringen av obehag eller smärta , när den inträffar , hur ofta det inträffar , hur länge det varar och när det började . Ta även del av de saker som utlöser denna smärta eller obehag .
8 .
Fråga läkare om eventuella behandlingar för obehag kan du ha drabbats . Ta reda på vad hon rekommenderar och be henne förklara förfarandet . Också ta reda på vad längden på behandlingen kommer att vara och de saker som kan krävas av dig att säkerställa framgång.
9 .
Låt läkare om du har oro i någon del av behandlingen . Om så är fallet , kan han ta hänsyn till detta under förfarandet.
10 .
Ta reda på vad din försäkring täcker innan du accepterar den rekommenderade behandlingen . Om din försäkring inte kommer att ge full täckning , fråga om det belopp som du är skyldig att betala .
11 .
Välj din tandläkare noggrant . En framgångsrik schema beror också på din nivå av komfort med tandläkaren och kontoret. Besök American Dental Association för en katalog av tandläkare i ditt område (se Resurser nedan) .

tips och varningar


 • jämförelse affär för tandläkare tills du hittar en du bekväm med .
 • Tandblekning anses kosmetisk tandvård och omfattas inte av de flesta försäkringsbolag .


 • Previous:nothing Next:tandhygienist krav

  Relaterade artiklar


 • om gratis tandkliniker
 • låg kostnad tandimplantat
 • mun vakter och hängslen
 • hur man minimerar misstag på din tandläkare faktura
 • hur man rengör plack från tandproteser
 • livsmedel du kan äta efter visdom - tänder borttagning
 • hur man kan vara beredd att lindra smärtan av nya hängslen
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • hur du håller dina tänder vita naturligt
 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com