hur man kan bota en tand infektion naturligt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-24
Om du någonsin får tandvärk och inte har tandvårdsförsäkringen då har jag några bra information för dig . Nyligen hade jag en mild tandvärk som inte verkade vara på väg bort . I själva verket , verkade det vara att få lite sämre för varje dag . Och jag märkte att mitt tandkött hade börjat svälla mellan två av mina bakre tänder . Jag försökte svischar med väteperoxid ett par gånger om dagen och hoppades att döda bakterier skulle göra susen . Jag försökte också smärtstillande och några andra huskurer . De hjälpte tillfälligt , men smärtan kvarstod och jag kunde berätta att jag förmodligen höll på att utveckla en infektion . Jag visste att om jag inte hitta ett sätt att ta hand om det då skulle jag befinner mig i en tandläkarstol , fickpengar att jag inte hade.

Jag började göra lite forskning och kom över några mycket nyttig information. Jag slutade med ett supplement som heter Olive Leaf Extract och inom ett par timmar var jag upplever en viss lättnad . Vid nästa dag svullnaden var borta och den tredje dagen hade jag inte mer smärta eller känslighet !

Varför dölja den smärta med smärtstillande när orsaken till smärtan kan vara en infektion ? Gå efter infektionen och bota orsaken till smärtan .
1 .
Olive Leaf innehåller oleuropein . Oleuropein är en växtkemiska och dess aktiva ingrediensen är elenoic syra . Elenoic syra har visat sig ha starka anti-virus och anti-bakteriell effekt och fungerar som ett brett spektrum antibiotikum. Leta efter Olive Leaf Extract kapslar som ger minst 15 % Oleuropein .
2 .
Ta 2 kapslar morgon och kväll , helst på fastande mage , 5 till 7 dagar . Om du fortfarande känner ett styng av smärta , fortsätt sedan tills smärtan är borta . Jag skulle föreslå att ta det för ett par dagar efter att du känner ingen mer smärta , bara för att se till att infektionen är borta. Detta är vad som fungerade för mig .
3 .
Om du har en allvarligare infektion du kanske vill prova kolloidalt silver. Det har visat sig döda 650 olika sjukdomar organismer . Det är en extremt kraftfull groddar fighter . Kolloidalt silver dödar bara de dåliga bakterier , till skillnad från traditionella antibiotika som dödar goda och dåliga bakterier i kroppen .
4 .
När du handlar för Kolloidalt Silver se till att det kommer att ge minst 0,001 mikrometer och 10 ppm ( parts per million) av kolloidalt silver partiklar suspenderade i vatten eller mer . Det bör vara i glasflaska . Det bör inte kräva kylning eller skakas . Detta försäkrar att du får bra kvalitet kolloidalt silver. Det rekommenderas att du tar det på fastande mage med ett glas vatten . Se resurser för mer info och dosering .

tips och varningar


 • Var smart . Om du inte känner att du är expeciencing förbättring med fysiska åtgärder , ring din tandläkare !


 • Previous:nothing Next:hur naturligt bleka dina tänder

  Relaterade artiklar


 • alla typer av tandproteser
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • Hur fungerar en dental plan fungera?
 • naturliga dentala produkter
 • hur ta hand om barnets första tänder
 • stadier av tandlossning
 • om proteser med klämmor
 • hur man tar hand om tandproteser
 • om tuggummi ympkvistar
 • hur man ska behandla fluoros
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com