hur naturligt bleka dina tänder

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-23
Jag tror att naturen har svaren på alla våra frågor . Om du vill veta hur man naturligt vitare tänder då inte längre än moder natur själv . Tro det eller ej , frukt, grönsaker och stänk av bikarbonat är allt du behöver för att bleka dina tänder . Självklart kan du gå till tandläkaren och bleka tänderna , men det kostar en massa pengar . Du kan också fumla runt med dem whitening strips , men vem vet vad för slags kemikalier som de innehåller . Vi bör alltid se till naturen för att lösa sådana fysiska problem säkert och effektivt.
1 .
Vatten , vitaminer, mineraler, salt , bakpulver , peroxid , frukt och grönsaker alla spelar en roll i naturligt vitare tänder . Krispigt frukter kan fungera som en tandborste så långt som abrasively bort skräp från ytan av tänderna . Vatten hjälper tvätta bort löst skräp . Peroxid och naturlig blekmedel i frukt kan bidra till att lyfta och ta bort fläckar . Då kalcium, magnesium och C-vitamin är avgörande för ben och tand hälsa samt cellstruktur .
2 .
Använd jordgubbar till naturligt vitare tänder . Helt enkelt mosa några jordgubbar till en pasta , sedan med hjälp av fingrarna gnida klistra runt tänderna . Jordgubbar innehåller naturligt enzymer som bleka tänderna . Var noga med att skölja sedan tandtråd efter detta . En annan metod innebär att krossa jordgubbar och kombinera med några bakpulver för att göra en tjockare pasta . Gör detta en eller två gånger i veckan , lämna klistra på dina tänder i 3-5 minuter .
3 .
naturligtvis bleka tänderna med citronsaft . Citronsaft har användas för att färga håret . Den innehåller faktiskt en naturlig blekmedel som kan användas för att bleka tänderna . Enkelt kombinera citronsaft och bakpulver för att skapa en pasta . Som fallet är med allt i naturen , använd med måtta . Citronsaft kan vara effektiva då och då men det är surheten kan bära ner tandemaljen om överutnyttjas .
4 .
vitamin rika livsmedel såsom frukt och grönsaker ger vitamin B. Vitamin B komplexa speciellt B1 är viktigt . De säljer även B1 ampuller att bleka tänderna . Naturligtvis en del av dessa åtgärder hjälper även till med friskt tandkött , tandvärk och bakteriedödande som kryddnejlika olja och salt för att nämna ett par
.

Previous:nothing Next:hur man behandlar och hanterar dålig andedräkt " halitosis "

Relaterade artiklar


 • hur man bleka gulaktiga tänder snabbare
 • hur man hittar prisvärda tandvård med tandläkarhögskolan
 • hur man hittar utskrivbara kuponger tandkräm
 • om laser tandblekning
 • hur man gör en hemmagjord munvatten med eteriska oljor
 • hur mycket kostar gingival ympning kosta ?
 • om visdomständer
 • hur man ska behandla tuggummi sår från tandproteser
 • hur du gör dina tänder ser vitare utan dyra produkter
 • Hur får man en perfekt leende med Invisalign hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com