tandsköterska utbildning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-10
Fältet av dentala hjälpa expanderar kontinuerligt med nya utbildningsmöjligheter , utökade uppgifter och sysselsättning utanför tandläkarens . Tjänar en genomsnittlig årlig lön på $ 39. 000 , tandskötare nu fungera i tandläkare , läkarmottagningar , utbildningstjänster , sjukhus och de väpnade styrkorna

Utbildning

Dental assistenter är inte längre begränsad till on-the- job training . De kan anmäla sig till program på handels-och tekniska skolor och studieprogram på gemenskapsnivå och junior högskolor , eller få utbildning medan en medlem av väpnade styrkor .

anatomi, fysiologi och näringslära

Dental bistå program lär anatomi huvud och munnen och en fungerande tänder och omgivande vävnader i stater av hälsa och sjukdom. De har också undervisar näringslära i förbindelse med tandhälsa .

Patient Management och hjälpa

tandsköterska lär sig att hälsa och säte patienter , namn och användning av alla instrument och korrekt teknik för att överlämna dem till tandläkaren. De också lär sig kemiska komponenter av alla använda dentala material och hur man blandar dem och , beroende på programmet och enskilda lagar staten, har de utbildade för att ta röntgenbilder , ta bort suturer , göra tillfälliga kronor , tillämpas lokalbedövningsmedel och andra statliga specifika hands-on förfaranden .

laboratorieprocedurerna och Sterilisering

Dental assistenter lära sig att hälla modeller och göra avgjutningar av intryck , hur man rengör och polera kronor , broar och proteser , och hur man desinficera , logga och paket fall för transport till ett protetik laboratorium . Alla tandvård assistenter är utbildade i OSHA krav på sterilisering av behandlingsrum och instrument , och i nödvändiga åtgärder för att säkerställa att miljön skyddas på arbetsplatsen.

Business Office

Utbildningen omfattar hälsning och registrering av patienter , rutiner telefon , inspelning behandling på patientjournaler, arkivering , schemaläggning och bekräftar utnämningar , ta emot betalningar , fakturering , skicka försäkringsfordringar och beställa varor och utrustning.

Previous:nothing Next:hur man kan stärka tandemaljen

Relaterade artiklar


 • hur påverkar tuggummi tandhälsan ?
 • vad som är i guld tandkronor ?
 • eldfasta parodontit
 • hur du gör din tandblekning varar längre
 • hur du bleka dina tänder naturligt
 • hur man fixar lösa proteser
 • rätt skötsel av tandproteser
 • livsmedel du kan äta efter visdom - tänder borttagning
 • hur man handskas med hängslen
 • hur fungerar protesen lim ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com