hur du tar bort te och kaffe fläckar från din kopp och dina tänder

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-04
Jag njuter av ett varmt kopp te varje morgon . I morse märkte jag att min tekopp var fläckad inuti . När jag använder färska gröna te det inte fläcken som svart te . Då tänkte jag att detta inte kan vara bra för mina tänder så här har du det snabbaste sättet att ta bort te och kaffe fläckar från din kopp och tänderna

Du behöver : .
Cap fullt av bleka
Bakpulver .


1 .
Lägg till en mössa full av blekmedel till en full kopp vatten i din kopp te. Låt sitta en minut eller två och tvätta . Mitt band vattnet är så varmt att jag bara låta vattnet rinna i några minuter för att tvätta min kopp . Det är som att koka den i varmt vatten. Jag skulle använda denna bleka metod en gång i veckan om du verkligen inte gillar att titta på fläcken i din kopp .
2 .
att ta bort fläckar från tänderna eller ännu bättre för att undvika fläckar från att bildas på tänderna borsta tänderna efter varje kopp te eller kaffe. Jag gör det och misstänker att det är anledningen till att jag inte har fläckar på te på mina tänder . Bakpulver är en naturlig vitare och du behöver inte ens köpa tandkräm när du har detta undrar runt huset .
3 .
Förebyggande åtgärder är alltid en bra sak . Om du är en kaffedrickare än det är oundvikligt att din kopp kommer att färgas . Men om du är en te drickare som mig du kan förhindra te fläckar genom att köpa lättare te . Som jag nämnde tidigare grönt te inte fläckar och det är bättre för dig .

tips och varningar


 • Tillsätt lite blekmedel i din maträtt vatten att sterilisera din koppar och silver .
 • alltid hålla blekmedel bort från där barn och husdjur kan få till det .
 • Tvätta kopp riktigt bra för att slippa eventuella blekmedel kvar .


 • Previous:nothing Next:hur man får ljusa tänder

  Relaterade artiklar


 • hur man förvarar och ren Invisalign hängslen
 • hur man lindra smärtan av känsliga tänder
 • mun vakter och hängslen
 • hur man rengör en elektrisk tandborste efter en förkylning
 • olika typer av hängslen för tänderna
 • om tandborste vård
 • köper tandguld
 • hur du skyddar dina tänder från slipning
 • symptom på en rotfyllning infektion
 • hur är tandkräm tillverkas ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com