hur man botar tandköttsproblem naturligt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-03
Gum sjukdom orsakas av dålig munhygien och även blir vanligare med åldern . Enligt Food and Drug Administration (FDA ) , mer än 75 procent av personer äldre än 35 har tandköttssjukdomar. I ett tidigt stadium , orsakar tandköttssjukdomar ditt tandkött att känna känslig och blöder . I senare stadier , tandköttet börja dra bort från tänderna, vilket kan leda till infektioner och även förlora tänder . Samtidigt se en tandläkare är viktigt , det finns massor av saker som du kan göra för att bota sjukdomar i tandköttet
1 .
Ät en hälsosam kost . Borta från godis , läsk och andra söta livsmedel är ett första steg för att eliminera tandköttsproblem . Det är särskilt viktigt att hålla sig borta från SENTIMENTAL ämnen som kan hålla sig till tänderna . Äta en hälsosam och balanserad kost med mycket frukt och grönsaker kommer att hålla dig frisk övergripande och stärka immunförsvaret , som kan hjälpa dig kämpa mot bakterier som orsakar tandköttsproblem . Äta hårda , fibrer frukt och grönsaker kan också hjälpa till att städa och stimulera dina tänder och tandkött .
2 .
Rök inte . Enligt FDA , människor som röker är sju gånger större risk att få sjukdomar i tandköttet än ickerökarna . Rökning kan också negativt påverka vissa behandlingar för sjukdomar i tandköttet.
3 .
undvika stress. Inte bara lägre stress kroppens immunförsvar , vilket gör det svårare för kroppen att kämpa mot infektioner , men det finns ett annat sätt stress kan bidra till sjukdomen orsaka tuggummi . Personer under stress kan tendera att bita och slipa sina tänder , vilket kan leda till förstörelse av stödjevävnaden i tänderna, vilket i sin tur kan öka risken för sjukdomar i tandköttet.
4 .
Borsta och använd tandtråd tänderna . Tandborstning och tandtråd är lika viktigt att ta bort plack och bakterier . Borstning tar hand om plack på ytan av tänderna , medan tandtråd tar bort plack från i mellan tänderna och under tandköttskanten . Colgate Total är en tandkräm som innehåller ett FDA -godkända antibakteriella medel .
5 .
använda bakpulver . En fyraårig studie i slutet av 1980 vid University of Minnesota visade att en blandning av bakpulver , salt och väteperoxid var ungefär lika effektivt som kommersiell tandkrämer på att ta bort plack och bakterier i munnen .
6 .
Prova andra naturläkemedel . Även inga studier har mätt deras effektivitet , folk använda en mängd olika ämnen för att försöka bota sjukdomar i tandköttet naturligt . Dessa inkluderar att skölja munnen med väteperoxid för att hjälpa hämma bakterietillväxt och borsta med en aloe vera gel , som kan hjälpa till att läka blödande tandkött och plack minskar .

tips och varningar


 • Ingen av dessa rekommendationer är ett substitut för regelbunden tandvård . Endast en kvalificerad tandläkare kan utvärdera och rekommendera lämplig behandling för sjukdomar i tandköttet.


 • Previous:nothing Next:hur du tar bort vita fläckar på tänderna

  Relaterade artiklar


 • mjuk nattvakt rekommendationer
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • om Dental Labs
 • Hur man väljer en tandblekningsbehandling
 • hur du förstå om dina mediciner orsakar tandköttsproblem
 • orsaker till tandvärk
 • om tandborste vård
 • hur man kan stoppa blödning gumes
 • hur man förvarar och ren Invisalign hängslen
 • om tandsköterska verktyg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com