hur man får kosmetisk tandvård finansiering

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-21
Kosmetisk tandvård kan vara till skada för ditt bankkonto och komma med pengar för att betala för helt nya pärlvita tänder kan vara direkt omöjligt . Även med tandvårdsförsäkringen är ingen garanti eftersom många kosmetiska behandlingar omfattas inte , såsom faner , limning , implantat , tandreglering hängslen , och proteser . Följ dessa steg för att hjälpa dig finansiera ett perfekt leende

Du behöver : .
ditt Social Security Number
Din körkortsnummer .
Annan personlig information .


1 .
fastställa vilka tjänster din tandvårdsförsäkringen kommer att täcka (om du har en tand politik ) , och hur mycket av dessa du kommer att förväntas betala ur fickan . Innan utfört ingreppet bör din tandläkare leverantör ge dig en utskrift av din behandlingsplan som beskriver varje steg i förfarandet process och en uppskattning för dessa förfaranden. Din behandlingsplan kan innehålla röntgen , rengöringar och andra tjänster som kan omfattas av din tandvård plan . Subtrahera varje försäkrat kostnader från den totala uppskattningen . Detta kommer att vara det belopp du behöver för att finansiera .
2 .
Fråga din tandläkare leverantör om de erbjuder i egen regi finansiering . De flesta kontor har en ekonomichef som kommer att förklara deras villkor . Var medveten om att även om en kontantinsats inte kan krävas med denna metod , ibland Lånet har en hög ränta , större månatliga betalningar än ett finansbolag skulle ta ut , eller båda. Naturligtvis är detta inte alltid fallet men vara beredd att ställa frågor om något du är osäker på .
3 .
Applicera direkt till en vård finansbolag . Detta kan göras genom att gå till deras hemsida och tillämpa på nätet eller ringa företaget och begär en kreditansökan . Ansökan till dessa långivare kan oftast göras direkt från din tandläkare kontor också. Du kommer att behöva visa legitimation och underteckna relevanta former av både finansbolaget och din leverantör .
4 .
Var förberedd . Ansökan om kosmetisk tandvård är mycket likt ett kreditkort ansökan , så att du har tillgång till någon personlig information du behöver . Detta inkluderar ditt personnummer , referenser , kontonummer , uppgifter om anställning , och resultat . Om du har mindre än perfekt kredit kan du behöva ett samarbete signerat för att säkerställa lån godkännande.
5 .
Applicera med andra långivare om den första inte täcker hela kostnaden för de tjänster du behöver . Det kan vara nödvändigt att få två eller tre små lån för att täcka med hela beloppet .
6 .
Läs det finstilta . Räntorna kan variera beroende på din kredit och andra faktorer. Vet det totala belopp du kommer att betala tillbaka och om långivaren erbjuder sätt för dig att spara pengar , till exempel inga planer räntebetalning . Se också till att du vet hur länge du har att återbetala lånet . Långivare erbjuder oftast 3, 6 och 12 månader planer betalning , och vissa erbjuder även utökade betalningsvillkor planer som gör att du kan betala tillbaka pengarna under en längre avbetalningsplan.

tips och varningar


 • Om möjligt betala en del av förfarandet kostnader i kontanter och sedan finansiera resten att undvika att betala överskjutande intresse .
 • Gör din handpenning så stort som du har råd att sänka dina betalningar .
 • Det finns många företag som kommer att finansiera din kosmetisk tandvård och din tandläkare operatör kan inte vara i deras nätverk . Ta reda på vilket företag din tandläkare , ortodontist , eller använder protetikern .


 • Previous:nothing Next:hur man gör en tand nattvakt för $ 2

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå sambandet mellan dentala , fysisk och psykisk hälsa
 • hur fick dålig andedräkt på bara några dagar
 • hur man rengör plack från tandproteser
 • hur man förebygger dålig breath_ del 2
 • hur du tar bort vita fläckar på tänderna
 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • behandlingar för tandköttsproblem
 • steg-för - steg protes som gör
 • Roto buckla elektrisk tandborste
 • visdomständer torr socket symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com