hur man kan få gratis tandvård

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-14
Vissa människor har inte råd att betala de höga kostnaderna i samband med vård av sina tänder och måste söka efter gratis tandvård för att bibehålla sin munhälsa . Gratis tandvård är inte riklig mängd , men det är något som med lite forskande och uthållighet kan förvärvas . Nedan är de grundläggande steg som behövs för att få gratis tandvård
1 .
Leta tandläkare i samband med lokala högskolor och universitet, och fråga om vilka förfaranden de erbjuder gratis . De flesta platser som denna erbjuder gratis tandvård så att deras elever har patienter för att få erfarenhet . Oroa dig inte för studenter att göra misstag på munnen eftersom de är mer övervakade och som styrs av deras professorer som är faktiska tandläkare .
2 .
boka om ditt besök så fort du hittar en skola som erbjuder gratis tandvård och har en tillgänglig öppning , eftersom dessa platser fylls upp väldigt snabbt . Vissa skolor erbjuder vissa förfaranden för gratis som andra inte , så du kanske måste gå till en skola för att få tänderna rengöras och en annan för att få håligheter fyllda , men du kan inte riktigt klaga på att när du får gratis tandvård .
3 .
Om du inte kan hitta någon skolor som erbjuder gratis tandvård arbete , måste du försöka att få statlig förutsatt sjukförsäkring som täcker den totala kostnaden för din tandvård . Det första steget i att göra detta är att kontakta vilket som administrerar hälso-och sjukvården i ditt tillstånd ( i allmänhet hälsa och mänskliga tjänster) och fråga dem vad processen är för att ansöka om statliga sjukvården i ditt tillstånd . I allmänhet Detta kommer att kräva att fylla i en ansökan om vård som bygger på dina tillgångar och finansiella ställning . Du måste uppfylla vissa ekonomiska behov krav innan du kommer att godkännas för regeringen sjukvård .
4 .
Gå till regeringen centrum och fyller i din ansökan för vård och överlämna det samtidigt du är där. Detta kommer att spara en anständig tid och kommer även att låta dig ställa några frågor som du kan ha eller använda sig av tolk , om du behöver en . Du kan få vänta flera veckor tills du hittar ut du är godkänd för en plan som kommer att täcka fri tandvård .
5 .
När du är godkänd , måste du söka efter en tandläkare som accepterar regeringens sjukförsäkring . Du kan be din tillstånd för en lista med leverantörer som accepterar denna försäkring, men tänk på att listan inte alltid är heltäckande och det är bättre att ringa tandläkare på egen hand och be dem eftersom de inte alltid rapportera till staten om deras status oavsett om de accepterar försäkringar regeringen hälsa .
6 .
vill söka själv , öppna telefonboken och börja genom att ringa tandläkare i ditt område, sedan filial ut längre från ditt hem om Du har inte någon tur . Låt receptionisten veta direkt att du har regeringen tandvårdsförsäkringen och fråga dem om de tar för närvarande emot dessa typer av patienter . De flesta tandläkare gör mycket lite pengar genom att acceptera regeringens tandvårdsförsäkringen så att de begränsa dessa fall till en mycket liten del av sin praktik , så bli inte förvånad om du tillbringar timmar med att försöka hitta ett kontor som kommer att acceptera dig som patient . Ge inte upp ändå, för om du ringer tillräckligt med platser du kommer att få in någonstans .
7 .
Boka tandläkarbesök och se till att du dyker upp i tid och inte missar det . Tandläkare är ibland mindre tolerant mot människor som har regeringens tandvårdsförsäkringen eftersom de knappast göra några pengar att göra arbetet , och de utnämningar fylla upp snabbt och är färre än vanliga möten .


Previous:nothing Next:hur man rengör och tar bort fläckar från dina proteser

Relaterade artiklar


 • hur man gör tandvårdspatienter bekväm
 • hur man räta dina tänder
 • hur fräscha upp din andedräkt
 • Hur man vet om du är tandgnissling i sömnen
 • hur du väljer den bästa tandkrämen
 • hur man kan stoppa tandvärk smärta irriterad med en kall
 • plack byggs upp i halsen : är det möjligt ?
 • Hur mycket vävnad ympning av tandköttet kostnaden ?
 • hur du kan hjälpa ditt barn lära sig bra tandvård
 • typer av tandproteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com