hur man kan stoppa tand smärta

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-23
Du kan helt stoppa eller extremt minska svår tandvärk snabbt hemma med en mängd olika fysiska och över disk rättsmedel . Du kan också vara beredd att i framtiden stoppa tandvärk bekymmer när gästerna besöka när man reser eller när som helst kommer det att bli svårt att få till en tandläkare snabbt . Denna eHow artikeln beskrivs hur du både stoppa tand smärta nu hemma, och vara beredd på resor
1 .
Använd avhjälpa saltvatten . Blanda ungefär två teskedar salt i varmt vatten , rör om tills upplöst . Swish , eller bara hålla , denna lösning över det smärtande tanden området . I vissa fall stannar smärta direkt , i andra kan det ta upp till två minuter . För resor, packa en oöppnad bärbar shaker picknick salt inuti ett par stark mat ziplock plastpåsar . Om smärtan slår till, behöver du bara hitta ett drickbart källa av varmt vatten och sedan lägga upp den och salt i en av säckarna , skaka för att lösa upp , och vips lösning i munnen för att stoppa tandvärk . När du inte har tid att mäta , bara uppskatta och se till att saltvatten smakar mycket salt .
2 .
Använd klyfta rätta med tandtråd . Kryddnejlika innehåller eugenol , en naturlig , stark bedövande och inflammationshämmande . Ansök livsmedelsklassade olja av kryddnejlika med en bomullspinne att det smärtande området. Det botemedel kommer att pågå cirka en och en halv timme . Medan det smärtande området är stel , prova tandtråd området , som man ibland kan sluta tand smärta när det är som orsakas av mat in mellan tänderna . För resor, antingen packa en oöppnad ny flaska olja av kryddnejlika fortfarande inne i boxen tillsammans med tops och tandtråd , eller om la vätskor är svårt för dig när du reser med flyg , packa en handfull torkad kryddnejlika till skaver mot smärta eller tugga på om smärtan inte är alltför allvarlig för tugg .
3 .
Använd akupressur metoden . Akupunktörer stoppa tandvärk genom att sätta nålar i det nätverk av hud och kött mellan tummen och pekfingret . Om du är hemma , pröva att använda is till detta område , håller den för ett ögonblick , å ena sidan , sedan på andra . Hemma eller när du reser , nyp ihop området istället , håller trycket för ett ögonblick eller två på varje hand
4
Tillval: . För hem eller resor , det finns också över disk produkter för att stoppa tand smärta , och även produkter för att tillfälligt fylla i trasiga fyllningar tills du kan nå en tandläkare , som kan hindra att skära av en semester kort på grund av tandvärk . De är relativt billiga , små , och kommer med enkla instruktioner . Det kan vara svårt att följa instruktionerna när allt du vill göra är att omedelbart stoppa tandvärk smärta , så speciellt för resor , överväga att offra en över disk rättsmedel dos som en praxis . Låt alla extra doser från de öppnade en hemma för eventuella framtida behov för dig själv eller besökare , sedan packa en oöppnad nytt för resor .

tips och varningar


 • När du reser utomlands kan det vara bra att göra en extra tid hos din tandläkare innan de lämnar för att se om några problem immanent.
 • Tooth smärta kan vara ett varningstecken för andra hälsoproblem inklusive hjärtbesvär . Kontakta alltid en läkare för smärta så fort som möjligt .
 • Denna artikel ersätter inte din läkareFörfattare friskriver ansvar och erbjuder artikeln för utbildningsändamål bara. Föräldrar är ansvariga för verksamhet som omfattar deras barn. Författarens artiklar är registrerade hos det nationella Copyright Office och skyddas med Copyscape


 • Previous:nothing Next:hur du tar bort lim från tandproteser

  Relaterade artiklar


 • tandimplantat kostnader
 • Hur du tar en visdomstand semester smärtlindring
 • hur man väljer en tandborste och hålla munnen frisk
 • hur man kan få gratis tandvård
 • Hur du tar hand om dina proteser
 • om gratis tandkliniker
 • hur du tar bort beläggning på tänderna med Everclear och bakpulver
 • Hur du tar Invisalign Självtest
 • Hur man blir en tandläkare i Australien
 • hur man hittar en bra kosmetisk tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com