hur man snabbt bota munsår / kräfta öm

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-08
Vid något tillfälle av en annan många av använda de erfarenheter som en kräfta öm eller munsår . Den tekniska benämningen för dessa är aftös klyvöppningar /stomatit eller sår . Dessa är munsår som är mycket smärtsamt och beror på okända faktorer , men ofta i samband med autoimmuna frågor , hormonell obalans, trauma ( bitande sådana kind , tunga eller läpp ) eller nedsatt immunförsvar

Du behöver : .
Kenalog ( triamcinolon acetonide ) .


1 .
Även om många av oss lider dessa mycket smärtsamma sår vanligaste "kurer " är inget annat än gamla fruar sagor . En kräfta öm , eller munsår som de också kallas , är bland de mest smärtsamma sår man kan ha . De har deras bakomliggande orsaker i okänd ursprung men har varit kopplade till hormonella förändringar och är vanligare hos kvinnor . De är också kopplade till mun trauma såsom bita en i läppen, tungan eller kinden , autoimmuna sjukdomar samt deprimerad immunförsvar .

Det traditionellt var liten vet att göra om dessa och ännu mindre gjort om dem ! För många år sedan min tandläkare gav mig , som liten flicka utsatt för dessa , en pasta och det rensas upp i dagar . Vid den tiden sade han att det var en " rättegång " narkotika och aldrig tycktes göra det som jag var sällan erbjuds någon lättnad under kommande år.

Men det finns ett botemedel .
2 .
Kenalog eller triamcinolonacetonid var klistrar jag fick tillbaka när . Jag visste inte detta, men när i Thailand och har fått ännu en gå till apoteket för att få den typiska orabase grädde Jag blev tillsagd att använda detta. Min kräfta öm /munsår , var borta i en och en halv dag !

Även om det är en OTC- klistra säljs i många länder , som med många droger är det mindre tillgängligt i USA. Detta beror på att drogen i sig är ett immunsuppressivt läkemedel . Det tillhör den kategori av droger inte som kortikosteroider. Dessa läkemedel undertrycka reaktioner från immunförsvaret . Jag alltså fortfarande inte se varför den medicinska industrin inte erkänner denna åkomma som en ren auto-immune/immune attack .

Nu när vi vet orsaken låt mig hjälpa dig till lösningen .
3 .
Vid första tecken på en kräfta öm /munsår ska du omedelbart börja tillämpa kenalog massa på sår . Den kräfta öm /munsår kommer att skingra inom 24-36 timmar i de flesta fall . Flera sår tenderar att ta längre tid .

Eftersom det är svårt att komma över i USA finns online apotek som säljer dem . Ett sådant apotek som jag ofta använder för alla mina medicinska behov och har ofta nämnts är www. netmedorders. com Där kan du få gel fjädring och tillämpas vid behov . Det är inte så farligt och de flesta biverkningar som gäller för läkemedlet inte är tillämpliga i suspensionen form . Om du bor utomlands kanske du vill prova din lokala apotek eller apoteket och be om det vid namn, ofta de kommer helt enkelt hand du en tub . Det är egentligen inte ett recept , men i USA är det inte lätt tillgänglig .

tips och varningar


 • få kenalog . Det kommer att bli den bästa investering en kräfta /munsår sjuke kan göra !
 • startar så snart du kan på att erkänna de första tecknen på ett utbrott .
 • inte gurgla med saltvatten eller väteperoxid . Detta är bara masochism !


 • Previous:nothing Next:hur reparera en trasig protes

  Relaterade artiklar


 • Så här avslutar dålig andedräkt produkter andetag rx
 • hur att bleka tänderna med vitling band
 • hur man sparar på tandvård
 • Hur man avgör om du bör köpa tandvårdsförsäkringen
 • framtänderna partiella proteser förändrade mitt liv
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • hur man kan bota tandvärk
 • fördelar och nackdelar med porslinsfasader
 • tandgnissling rekommendationer nattvakt
 • hur du tar bort vita fläckar på tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com