Hur fungerar Invisalign arbete?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-03

Identification

Invisalign jobbar mycket som hängslen , utom utan att någon av fästet , sladdar och andra contraptions ofta används för att räta ut och förbättra ditt leende . Din ortodontist kommer att börja med ett avtryck av dina tänder . Därifrån kommer en rad " Skenorna " vara formade ( vanligtvis någonstans från 20 till 30 skär ) , var skapad för att successivt göra mindre förändringar i position av dina tänder . Varannan vecka eller så , beroende på din Tandläkare rekommendation får du byta ut en Aligner för nästa i serien att successivt " flytta tänderna på plats , " enligt Rikta Technology , skaparna av Invisalign . Det enklaste sättet att se på det är som en systematisk ändring i positionen av dina tänder i etapper . Allt eftersom tiden går , kommer inte situationen för dina tänder sakta röra sig närmare sina avsedda mål , precis som vanliga hängslen .

Design

När tänderna röra sig och flytta under de stadier av anpassning , kommer du fortsätta att gå tillbaka till din tandläkare kontor för att i huvudsak följa hur din tandreglering . Även om läkare har redan kartlagt ut under tänderna , kommer din checkups tillåta huvudsak din läkare att mäta dina framsteg och göra de anpassningar som behövs för att nästa uppsättning Skenorna du använder för att flytta tänderna . Denna form av behandling är helt anpassad för munnen . Det är inte en kakmått läget i vården , och enheterna kan inte användas av någon annan än dig . Om du är intresserad av Invisalign , bör du tala med din tandläkare eller ortodontist . Även om det sägs att fungera på de flesta dentala problem såsom överbett , underbites och tandreglering , kan din tandläkare avgöra om Invisalign kommer att fungera för dig .

Invisalign Vs . Hängslen

Den verkliga skillnaden mellan Invisalign och hängslen är tvåfaldigt . Den första fördelen är att Skenorna är helt löstagbar , vilket gör det lättare att borsta , tandtråd och även äta utan att behöva ta itu med dessa hållare och kablar som används i traditionella hängslen . Det kan verkligen göra tandvården mycket mindre komplicerat , så att du kan använda en enkel tandborste , tandtråd standard och underhålla din normala kosten ( som inte har att eliminera hårdare livsmedelsprodukter som tenderar att avbryta parentes av traditionella hängslen ) . Den andra fördelen är komforten . Även om du kan uppleva några eller ömhet i tänderna eller käken som Skenorna kan flytta dina tänder , kommer du inte känna av någon av irritation i munnen som ofta sker med traditionella hängslen . Anledningen till detta är att Invisalign är ganska jämn , så insidan av munnen Gnid eller tryck in hårt parentes .

Previous:nothing Next:hur man ska behandla kronisk parodontit

Relaterade artiklar


 • hur har renare och vitare tänder och andedräkt
 • hur man gör tandvårdspatienter bekväm
 • hur man kan stoppa en tandvärk naturligt
 • hur att bleka tänderna på billigt sätt
 • hur man rengör en elektrisk tandborste efter en förkylning
 • akut parodontit
 • hur man ska behandla fluoros
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • hur man hittar naturliga sätt att bleka tänderna
 • hur du hanterar ditt barns tandvärk smärta tills du kan få till tandläkaren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com