hur man ska finansiera tandvård

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-07
De allt högre kostnaderna för även tandläkaren regelbundet kan göra ett besök till tandläkaren en ekonomiska svårigheter för många människor. Den oundvikliga återkommande dessa kostnader gör att få tandvårdsförsäkringen eller tandvård rabatt planera det mest effektiva sättet att kontrollera dem

Du behöver : .
Tillgång till information om tandvårdsförsäkringen och tandvård planer rabatt

.
1 .
Bli din arbetsgivare grupp tandvårdsförsäkringen plan . Sådana planer är lätt åtkomligt och lätt finansieras vanligen genom löneavdrag . Dental täckning kan vara en automatisk fördel av din anställning. I de flesta fall , dock måste du välja att acceptera det en extra kostnad .
2 .
Hitta en grupp plan . Om du inte omfattas av en arbetsgivares dental plan , kan du fortfarande att kunna kvalificera sig för det låga annan grupp tandvårdsförsäkringen planer . Om du är pensionär , kan företag som du får din pensionsinkomst erbjuda en sådan plan . Pensionerad stat och landsting anställda i Kentucky , till exempel , kan delta i gruppen dental plan erbjuds nuvarande anställda genom Kentucky pensionssystemen .

Kontrollera även planer som erbjuds av din professionella sammanslutningar. Kostnaden för att ansluta sig dessa organisationer kan vara mycket uppvägas av tandvårdsförsäkringen fördelar de ger . För en 20 $ årsavgift , till exempel pensionerade lärare i Kentucky kan ansluta sig till Kentucky pensionerade lärare Association , vars fördelar omfattar ett urval av flera prisvärda grupp tandvård planer .
3 .
Hitta en individuell plan för vilka du har rätt . Flesta av de stora företag sjukförsäkring som Humana och Blue Cross Blue Shield erbjuder även individuella tandvård planer . Eftersom enskilda priser är alltid mycket högre än priser för grupper, bör du undersöka fördelarna noga innan inskrivning . Jämför dem med kostnaderna för tandvård rabatt planer också .
4 .
Hitta en dental rabatt plan. Dental rabatt planer är inte försäkringar . De är avtal som ingåtts mellan en tandläkare och en plan leverantör som de skattesatser tandläkaren debiterar för tjänster . Gå till Dentalplans. com att hitta sådana planer . Du kan jämföra kostnaderna för olika planer , ta reda på om din nuvarande tandläkare är en av deltagarna och lära kostnaderna för varje omfattas förfarande .
5 .
bedöma kostnader och fördelar med alla försäkringar och rabatt planer . Planer med högre initiala kostnader kan ha fördelar som uppväger den kostnaden. En $ 23 månatlig premie för en plan som har 80 procents täckning för tandfyllningar är bättre än en med en $ 19 månatlig premie som ger endast 50 procents täckning för dessa kostnader.
6 .
Välj bästa planen för dina behov . Kom bara ihåg att dentala kostnader är oförutsägbara . Utmärkt tandhygien praxis kan inte hindra lösa fyllningar eller trasiga tänder . Leta efter fasta totala täckning i planen som du väljer.
7 .
Använd din tandläkare plan fördelar effektivt . Några planer , till exempel , kräver en väntetid efter inskrivning för täckning av särskilda kostnader . Du får täckas omedelbart för rutinmässig tandläkarbesök , men vara skyldiga att vänta i sex månader för tandfyllningar att ingå. Om möjligt senarelägga alla elektiva proceduren tills dess täckning börjar . Utövar samma vård i användningen av din tandvård plan som du visat i att välja det .


Previous:nothing Next:hur man tugga med löständer

Relaterade artiklar


 • om Periodontala sjukdom
 • hur man läka ett abscessed tand
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • periodontis tandköttsproblem
 • parodontit och rökning
 • hur man får ljusa tänder
 • om tuggummi ympkvistar
 • hur man gör recept tand tvål
 • om protes implantat
 • hur man gör en tandvärk försvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com